perjantai 1. helmikuuta 2019

Tammikuun poiminnat


Kuten uhkasin vuodenvaihteessa, päätin jättää loppuneet-postaukset pois repertuaaristani ja yhdistää sen suosikit-postauksen kanssa ja tarkastella sekä kuun aikana loppuneita että ihastuttaneita tuotteita yhteisessä postauksessa. Tosin en ihan kaikkia loppuneita esittele, koska joka kuukausi loppuu edelleenkin niitä samoja tuttuja tuotteita, joista olen turinoinut jo useamman kerran (I'm looking at you Nivea Eye Make-up Remover!), vaan ajattelin keskittyä kaikkein mielenkiintoisimpiin loppuneisiin. Joten eiköhän aloiteta niillä.

Ensimmäisenä mainittakoon Oriflamen Giordani Gold huulipuna persikkaisessa sävyssä Orchid Taffeta. Tämä kesti käytössä vain noin kolme vuotta, mikä on oikein hyväksyttävä aika käyttää huulipuna loppuun. Tätä tulikin käytettyä usein, kun halusin vain vähän sävyä huulille. Tämä oli myöskin ihan hyvä opetus itselle, että kyllä ne pitkäkestoisimmatkin tuotteet loppuu, kunhan niitä vaan ahkerasti käyttää.

Toinen pitkäkestoinen tuote, joka loppui oli Lumenen huippuhyvä aurinkopuuteri. Tämä taisi tulla aikoinaan Livboxista, kun asuin vielä Kuopiossa. Vaikka tämä olikin lähes päivittäisessä käytössä, niin välillä meinasi usko loppua kokonaan, kun tuntui että puuterissa on loppumaton pohja. Toki hyvien tuotteiden toivoo kestävän pitkään, mutta ei niiden silti välttämättä tarvi neljää vuotta kestää! :D

Myöskin H&M:n Superfine Browliner loppui. Tässä on melko kova/kuiva koostumus minkä vuoksi tämä on pitkäkestoisempi kuin saman hintaluokan Maybellinen vastaava kulmakynä.


Sitten niihin suosikkeihin! Gunryn Fresh Lemongrass -käsisaippua on aivan todella hyvän tuoksuinen saippua ja ihan ehdoton, jos pitää sitruunaisista/sitruksista tuotteista. Saippua on myöskin Eco-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa!


Syossin Salonplex hiusseerumi tekee hiuksista ihan pehmoiset. Mulla oli päässyt hiusten latvat haaroittumaan villinä ja ensiavuksi hain tämän seerumin mikä pehmensi latvoja mukavasti, mutta ei mikään mahti maailmassa pysty jo haaroittuneita latvoja liimautumaan yhteen. Päätinkin lopulta saksia kuivat latvat pois, mutta olen jatkanut toki tämän käyttöä ja joka aamu tyytyväisenä hipelöinyt pehmeitä latvoja.


Catricen HD Liquid Coverage Foundationia olen käyttänyt nyt pari viikkoa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Olen muutenkin todennut, että tykkään eniten nestemäisistä tai lähes vesimäisistä fluid-tyyppisistä meikkivoiteista, koska ne levittyvät iholle kevyesti, mutta ovat silti tarpeeksi peittäviä. Mulla on sävy 010 Light Beige, joka sopii hyvin mun vaaleaan keltapohjaiseen ihoon.


Miltä tämä muutos tuntuu?

6 kommenttia:

 1. Musta tää on kiva yhdistää molemmat samaan, jos kyllästyttää kirjoittaa aina samoista loppuneista :D. Gunryn saippua pitää laittaa muistiin, koska tuoksu ja luonnollisuus vetoaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että joudun vielä ostamaan uudestaan tuon saippuan, sen verran kivan tuoksuinen se on :)

   Poista
 2. Catricen meikkivoide on tosi hyvä. Peittävä ja ohut koostumus on hyvä yhdistelmä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tää nousi het all-time favorittejen joukkoon :D

   Poista
 3. Tämä on oikein toimiva konsepti! :)

  Aurinkopuuterit , highlighterit ja poskipunat ovat kyllä sellaisia tuotteita, että niiden loppuunsaaminen on kunniallinen ja erittäin kiitettävä suoritus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että sain ennen muinoin arskapuuterit käytettyä loppuun ihan hetkessä. Nykyään kyllä melkein kaikki puuteriset tuotteet kestää ikuisuuden. :D

   Poista