tiistai 21. elokuuta 2018

DIY sheet mask


Blogia pidempään lukeneet varmasti tietävät, että kangasnaamioista on tullut erittäin tärkeä osa ihonhoitorutiinejani. Olinkin innoissani, kun bongasin Tokmannin tarjouslehdestä, että heidän valikoimaan oli tullut tämmöinen "diy" kangasnaamiosetti. Pussukassa on 20 pillerinmuotoon puristettua kangasnaamiota ja pikkuinen muovikulho. Tarkoitushan on siis tehdä itse omat naamiot lisäämällä niihin hoitonestettä tai seerumia.


Mulla ei valitettavasti tähän hätään ollut sopivaa essenceä tai seerumia, joka olisi tarpeeksi nestemäinen, joten ensimmäisellä kerralla jouduin testaamaan näitä naamioita kasvovedellä kyllästettyinä. Ensimmäinen kerta menikin kantapään kautta opetellessa, sillä naamio jäi hieman liian kuivaksi, eikä siis aivan toiminut kuten sen olisi ollut tarkoitus.


Naamiossa on tuollaiset hassut silmäläpät, jotka on onneksi helppo leikata pois mikäli kokee ne häiritseväksi.

Näiden kanssa voisi kenties hyödyntää niitä ylimääräisiä nesteitä, joita useimmissa kangasnaamioissa jää pussinpohjalle. Muistaa vaan ottaa litkut talteen ja hyödyntää ne näiden kanssa.

Hintaa tämmöiselle pussukalla on vain vaivaiset 2,99.

4 kommenttia:

 1. Ohhoh, onpas edullinen satsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Yhdelle naamiolle ei jää hintaa juuri ollenkaan :)

   Poista
 2. Tästä tulee mieleen se Pirkan naamiopakkaus, mutta siinä on kuitenkin hoitoneste mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuli mullekin mieleen ja ihan varta vasten Cittarista koitin katsoa löytyykö sitä enää, mutta ainakaan meillä ei ollut :/

   Poista