torstai 7. kesäkuuta 2018

Luonnollista hehkua


Essenceltä pukkaa jatkuvalla syötöllä uusia määräaikaisia kokoelmia, niin että hyvä kun mukana pysyy. Tämäkin postaus olisi pitänyt tuupata ulos jo ajat sitten, mutta ehkä vielä ehdin vinkkaamaan tästä Glow-kokoelman nestemäisestä hehkutuotteesta.

Kaukana ovat onneksi jo ne ajat, kun ihon piti olla mahdollisimman mattapintainen ja pahin asia maailmassa oli suunnilleen se kun iho alkoi päivän aikana kiiltelemään. Okei, en edelleenkään pidä siitä, että ihon omat öljyt puskee voimakkaasti hyvin tehdyn meikkipohjan läpi, mutta en kyttää enää rasvoittumista niin intensiivisesti. Hehkutuotteetkin ovat itseasiassa yhä useammin löytänyt kokoelmiini.

Yksi uusimpia lisäyksiä onkin tämä essencen multi-use liquid highlighter.


Tuote sopii käytettäväksi sellaisenaan meikin päällä tuomaan hehkua tai meikkivoiteeseen sekoitettuna, kuten itse tätä enimmäkseen käytän. Jälkimmäinen tapa antaakin todella miellyttävän luonnollisen hehkun iholle, jota voi säädellä lisäämällä puuteria päälle. Eikä näytä edes liian kiiltävältä rasvoittuvallakaan iholla. Meikin päälle töpöteltynä kiilto on hieman intensiivisempää, mutta ei sekään liian hyökkäävältä näytä.

Hyvä niksi on myös taputella tuotetta kevyesti, vaikkapa huulipunan päälle luomaan illuusiota pulleammista huulista.

Jos siis vielä löydät tätä muutaman euron tuotetta jostain, niin kannattaa ehdottomasti napata mukaan!


Oletko hankkinut Glow-kokoelmasta mitään?

2 kommenttia:

  1. Ei ole, mut tää highlighter näyttää kivalta, tykkään nestemäisistä varsinkin kesällä.

    VastaaPoista