keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Karvakulmat


Kulmakarvahaasteellinen henkilö täällä taas terve! Jos saisin kolme toivomusta, niin yksi niistä voisi olla se, että saisin "karvaisemmat" kulmakarvat. Omat kulmanihan ovat kovin värittömät ja erittäin harvakarvaiset. Maybelline on tähän ongelmaan kehittänyt Tattoo brow micro-pen tint -kynän, jonka bongasin ensimmäisen kerran Tina Yongin videolta. Microblading on ollut jo jonkin aikaa pinnalla ja Maybellinen on ikäänkuin markettihintainen versio microbladingille - ei tosin tietenkään ihan yhtä pitkäkestoinen ratkaisu.


Kulmakarvoja ei enää niin hanakasti väritetä tummiksi hiilipötköiksi, vaan luonnollisuus on tässäkin asiassa nostanut päätään ja kulmakarvatkin saavat nykyään näyttää luonnollisen karvaisilta. Maybellinen kynässä onkin jujuna jännä 4-piikkinen pää, jolla yksittäisten karvojen piirtäminen käy helposti. Vai käykö? Kynä toimii vain tietyssä asennossa, eli siten että kärki osoittaa suoraan alaspäin. Mikäli omat kulmakarvat kasvaa luonnostaan ylöspäin, kynän käyttö on huomattavasti helpompaa, mutta jos karvat kasvaa vaikka viistosti alaspain, kuten itselläni kulmien yläosassa, kynän käyttäminen käyttäminen karvojen suuntaisesti muuttuu huomattavasti haastavammaksi.


Mutta kunhan käytön handlaa, niin lopputulos on mielestäni erittäin luonnollinen. Omani ostin normaalihintaisena, joka oli melko kallis kulmatuotteelta (15,90) ja sävykin piti valita sokkona, kun yhtään testeriä ei ollut vielä esillä. Omani on sävy 130 Deep Brown, joka on joukon tummin. Mikäli käyttö vähäänkään epäilyttää, niin suosittelen testaamaan ensin vaaleammalla sävyllä.

Nyt kun olen päässyt sinuiksi tuotteen kanssa, voin suurella lämmöllä suositella sitä muillekin harvakarvaisille.


Oletko tyytyväinen kulmakarvoihisi?

4 kommenttia:

 1. Onpa jännä, lopputulos on ainakin todella kaunia pehmeä ja luonnollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä on kyllä melkein mahdoton saada semmosta lähes viivottimella piirretyn näköistä jälkeä :D

   Poista
 2. Mä toivoisin itselleni paremman mallisia kulmia, mutta tuuheutta on ihan hyvin. Olen vähän jämähtänyt hyväksi havaittuihin tuotteisiin kulmien teossa, eli ensin Dermosilin voidemaista kulmaväriä ja viimeistely ikivanhalla H&M kulmapaletilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermon voidemaisesta kulmaväristä mulla ei olekaan kokemusta, mutta se puuterinen trio on myös tosi hyvä :)

   Poista