torstai 3. toukokuuta 2018

Viisi kuvaa kuukaudesta ja life update!

Sain Zaza's Petalsin Sarilta haasteen kertoa kuvin, mitä kuukauden aikana on tapahtunut ja ajattelinkin, että tämä toimisi loistavasti myös eräänlaisena life updatena. Huhtikuu olikin työläs kuukausi ja se on näkynyt myös harventuneena postaustahtina.


Aloin helmikuussa dokumentoimaan hiustenkasvua. Aluksi otin uuden kuvan joka viikko aina sunnuntaina, mutta nyt olen harventanut tahtia, koska viikon välein otetuista kuvista ei kasvua juurikaan huomaa, mutta jos parinkin viikon väli on jo jokseenkin huomattava. Vasemman puoleisessa kuvassa on siis lähtötilanne ja oikealla viimeisin katsaus.


Bongasin Zadaa-sovelluksesta lempikenkämerkkini (Lola Ramona) korkkarit, joita olin himoinnut jo useamman vuoden. Hinta oli mukavan edullinen, ainakin verrattuna ovh:n,  ja kun kokokin oli vielä oikea, ei tarvinut montaa sekuntia miettiä ostanko kengät. Mikä parasta: nämä on aivan älyttömän mukavat jalassa!


Minusta ja Kankaanpäästä ei ole tullut tässä noin kolmen vuoden aikana ylimpiä ystäviä. Tämä kaupunki on vain niin tylsä paikka asua! Nyt kun on enää yksi vuosi opintoja jäljellä, ja se viimeinenkin vuosi on käytännössä opinnäytetyön tekoa, aloin harkitsemaan muuttoa pois. Vastaan tulikin mukavan oloinen uudiskohde, joka valmistuu kesällä. Asunnot siinä talossa on sopivan hintaisia ja mikä parasta, myös yksiöissä on oma sauna! Päätinkin laittaa asuntohakemuksen matkaan ja todennäköisesti tämän kuun aikana saan tiedon pääsenkö muuttamaan.


Autoasiat oli huhtikuussa myös kovasti tapetilla, kun aloitin autonvaihto-operaation. Alunperin olin ajatellut, että myyn autoni sitten, kun muutan pois Kankaanpäästä kaupunkiin, jossa on parempi julkinen liikenne, mutta tässä on nyt kovasti mieli muuttunut, kun on tajunnut miten paljon elämää helpottaa, etenkin tulevassa ammatissa, kun kun kulkuväline, jolla voi mahdollisesti töitään kuljettaan esille. Tarkoitus onkin siis vaihtaa isompaan, koska Puntoon ei ihan tolkuttoman isoja töitä mahdu kyytiin. Kuva on otettu autopesusta, jossa kävin itse ensimmäistä kertaa yksin.


Piipahdin myös pari kertaa Tampereella. Ensimmäisellä kerralla kävin pyörähtämässä uudessa Ratinan kauppakeskuksessa, jossa esiintyi ihastuttava Mikko Harju. Toisen kerran matka johti Tampereelle muutamaa päivää myöhemmin, kun matkustimme kouluporukalla neljännen, eli viimeisen vuosikurssin opiskelijoiden lopputyönäyttelyyn.


Sitten haasteen sääntöihin:
* Kerro postauksessa keneltä sait haasteen
* Tee postaus, jossa kerrot viidellä kuvalla kuukaudestasi
* Haasta kolme blogia mukaan
* Käy kirjoittamassa postauksesi haasteen aloittajan Maatiaiskanasen elämää -blogin 5 kuvaa kuukaudesta -haastepostauksen kommenttikenttään, niin se lisätään haasteeseen osallistuneiden listaan.

Itse haastan:

12 kommenttia:

 1. Upeat kengät! Toivottavasti nappaat asunnon. Vaikka vanhoissa taloissa onkin charmia, niin onhan se kiva asua modernissa asunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha puutalo olisi ihan unelma, mutta se saa vielä odottaa :)

   Poista
 2. Ihanan söpöt kengät. Asunnossa on ihan täydellinen pohja, pidän peukkuja, et saat sen. Olen pari kertaa elämässäni käynyt Kankaanpäässä ja muistikuvat ovat hatarat, olo ettei siellä ollut oikein mitään. :D Tartun ehdottomasti tähän haasteeseen. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä ei kyllä todellakaan ole mitään :´D

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, näitä on kyllä kiva lukea :)

  VastaaPoista
 4. Mukava, että teit tämän:)
  Upeat kengät<3 Kankaanpäässä olen käynyt vain sukuloimassa vuonna kivi ja nakki, eikä jäänyt mitään syvempää mielikuvaa koko paikkakunnasta. Kyseinen sukulainenkin on heittänyt lusikan nurkkaan jo vuosikymmeniä sitten, niin ei ole tarvinnut senkään takia paikkakunnalla vierailla;)
  Asunnon pohja näyttää todella selkeältä ja vaatehuone on iso plussa. Toivottavasti siitä asunnosta tulee sun koti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele yhtään, ettei Kankaanpää ole jäänyt kummemmin mieleen ;) Kiitos, toivotaan, että asunnon kanssa käy hyvät tuurit :)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta, huhtikuu meni mulla ihan sumussa mutta ehkä nyt toukokuussa jaksaisin tarttua kameraan paremmin. Voitko kuvitella, mä en edes tehnyt huhtikuulle blogikuville omaa kansiosta koneelle, muille kuukausille sellaiset löyty? :D

  Ja Kankaanpää..ah, niin ihana ja kamala paikka :D En ole oikein koskaan paikkakunnasta tykännyt, ja sitten kun viimeisetkin siteet ko. paikkakuntaan katkeavat, tuskinpa tulen siellä enää käymään, paitsi ajamaan sen läpi. Mutta uusi asunto näyttää pohajn perusteella vallan ihastuttavalta! Mä pidän peukkuja, että saisit sen :) Ja jään miettimään, onko paikkakunnan nimen eka kirjain P vai T :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhtikuu on tuntunut olevan monille vähän semmoinen pakollinen paha kohti kesää, mutta jospa se tästä lähtee taas luistamaan! :)
   Kiitos! Tulevan paikkakunnan eka kirjain on T ;) P:ssäkin on ihan hyvät puolet (=halvat vuokrat!), mutta toistaiseksi vielä on helpompi tehdä paluumuutto ensinmainittuun.

   Poista
 6. Olipa hauska lueskeltava ^_^ Sauna yksiössä=♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vähän näyttäisi siltä, että en saa tuota asuntoa, koska tuo sauna olisi ollut kyllä ihan mahtava lisä :)

   Poista