tiistai 29. toukokuuta 2018

Toukokuun suosikit '18

Tulipa tehtyä pieni extempore kesälomareissu lähes heti kun koulu loppui tämän lukuvuoden osalta ja blogi jäikin taas vaihteeksi vähän hunningolle. Mutta nyt olen taas takaisin kotona ja nyt onkin aikaa näihin arkisempiin asioihin.

Toukokuussa päästiin nauttimaan kunnon kesäkeleistä ja ne täytyykin mainita kuukauden suosikeissa! Niin ihanaa kun ei tarvitse palella!


Siitä puheenollen: aurinkovoiteelle tulikin ihan yhtäkkinen tarve ja piti suunnistaa Citymarkettiin tutkimaan valikoimaa. Mukaan lähti Garnierin Dry Mist -aurinkosuojasuihke. Moni on sanonut, ettei pidä aurinkovoiteiden lähmäisestä tunteesta ja itse kuulun samaan kategoriaan. Varsinkin kun on jo valmiiksi rasvainen iho, niin aurinkosuojalta toivon nimenomaan kuivaa tuntemusta. Garnierin suihke vaikutti lupaavalta sen suhteen ja nuo lupaukset on lunastettu. Tätä on helppo suihkia vaikka mitenkä päin ja tuote imeytyy nopeasti ja toden totta, ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Ei myöskään jätä valkoista kalvoa iholle.


Organic Shopin vartalonkuorinnat on noussut ihan mun suosikki kuorinnoiksi. Nämä on mukavan rouheita ja myöskin edullisia. Kenyan Mango tuoksuu myöskin aivan kesälle, joten siitä suuri plussa!


Mainitsinkin jo Mömmö-postauksessa, että L'oréal on puskenut markkinoille vaikka kuinka paljon mielenkiintoisia uutuuksia. Tämä keltainen Bright Mask oli yksi niistä uutuuksista, joka aivan erityisesti kiinnosti. Tämä osottautuikin oikein oivaksi tuotteeksi. Huomasin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeisenä aamuna, että iho näytti huomattavasti tasaisemman sävyiseltä. Tuotteessa on pieniä kuorivia partikkeleita, jotka kuorivat ihoa samalla kun naamio huuhdellaan kasvoilta.


Mun oli ihan pakko ottaa tähän postaukseen myös Lidlin paistopisteen calzonet! Nämä on vaan niin hyviä ja tässä on nyt muutaman päivän sisällä tullut syötyä jo kolme kappaletta. Ei ehkä niin terveellistä, mutta ah niin herkullista.

Täytyy vielä viimeisenä suosikkina mainita mun uusi auto, jonka kävin viime viikolla hakemassa Nakkilasta. Seuraavana päivänä meni vielä kaupaksi mun vanha auto, joten nyt on se homma saatu päätökseen :)


Mitkä oli omia toukokuun suosikkejasi?

8 kommenttia:

 1. Kivoja suosikkeja! Ja olipa mukava lukea täältä postaus pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva palata blogin pariin, kun saa tämmöisiä kommentteja :)

   Poista
 2. Mä olen tänä kesänä innostunut ponnekaasupulloissa tulevista aurinkosuojista, ja tämä kuulostaa erityisen houkuttavalta, jos löytyy korkeampia suojakertoimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Garnierilla on tämmönen suihkutettava 50-suojakertoiminen aurinkosuoja. Itse vähän epäilin sitä, että voiko niin korkeasuojakertoiminen tuote olla tahmaamaton, joten päädyin tähän matalampaan. Siitä viiskymppisestä on kyllä saanut lukea kehuja, joten se voikin olla ihan hyvä :)

   Poista
 3. Pakko varmaan ostaa toi mangokuorinta, se on tullut monessa blogissa viime aikoina vastaan ja näyttää niin herkulta. :D

  VastaaPoista