maanantai 7. toukokuuta 2018

Kauneusbloggaajien keväinen meikkihaaste

Kauneusbloggaajat päätti taas laittaa hynttyyt yhteen yhteisen haasteen merkeissä. Idean heitti ilmoille Alohairin Sanna, joka hommasikin mukaan sponsorit. Kiitos Sannalle siis haasteen toteuttamisesta! Päätin itsekin taas osallistua, koska kuten olette varmaan huomannut, postaustahti on hiipunut melkoisesti viime aikoina ja ajattelin haasteen tuovan vähän pontta tähän hommaan.

Koska haaste päätettiin toteuttaa kevään ja kesän aikana, jaettiin bloggaajat kevät- ja kesäryhmiin, joita molempia muodostui kaksi. Ensi viikolla on vuorossa toisen kevät-ryhmän tuotokset, minkä jälkeen vuoroon astuu kesäläiset. Jokainen bloggaaja sai vielä oman koodisanan, jonka ympärille meikkiä lähdettäisiin toteuttamaan. Itse sain sanan vaaleanvihreä, joka passasikin mulle oikein hyvin, koska mun suosikki vuodenaika on ihan ehdottomasti se kevään ja kesän taitekohta, jolloin luonto on herännyt taas eloon ja joka puolella vihertää!


Paletit meille sponsoroi pretty.fi ja glitterit Glitternisti. Prettyltä saatiin NYX Cosmeticsin The go-to palette (Bon Voyage) ja Glitternistiltä tuli kaksi erilaista glitteriä. Omani on teemasanaani loistavasti sopiva Iridescent Mint (oletettavasti), mutta tuota toista en osaa yhdistää mihinkään Glitternistin sivuilta löytyvään glitteriin.

Koska NYXin paletti ei ihan hirveästi huuda kevättä saati kesää, oli oikein luontevaa tehdä meikki nimenomaan tuon vaaleanvihreän glitterin pohjalta. Mun silmät kyllä osui heti ensimmäisenä tuon paletin saatuani alarivin keskimmäiseen malvansävyiseen pannuun, joten sekin oli ehdottomasti otettava meikkiin mukaan.


Käytin meikissä myös Blush Professionalin 88:n sävyn palettia, josta nappasin liikkuvalle luomelle vaaleanvihreän, muutoin meikki on tehty kokonaan NYXin paletilla. Luomivaossa on ylärivin keskiruskeaa ja hieman myös poskipunasävyä. Silmien ulkonurkissa on kevyesti paletin tummanvihreää ja alaluomella sitä malvaa. Rajaukset on tehty essencen tummanvihreällä geelikynällä (sävy 03 urban jungle). Ripset on Ardellin Demi Wispies.


Glitterit kiinnitin Makeup Storen Mixing Liquidilla. Vihreät töpöttelin silmän ulkonurkkaan ja vähän myöskin sisänurkkaan ja isompia hopeisia hologlittereitä laitoin yhden kappaleen myös sisänurkkaan.


Käytin tietysti myös paletin kasvotuotteita. Arskapuuterin kanssa saa kyllä olla varovainen, koska se osottautui erittäinen pigmenttiseksi ja sitten saikin häivytellä todella huolellisesti. Poskipuna ja highlighter sen sijaan osoittautui erinomaisiksi. Koska silmissä oli niin paljon asiaa, niin jätin huulet hyvin luonnollisiksi ja vain rajasin ja lisäsin vähän huulikiiltoa.


Käythän kattomassa vielä muidenkin haasteisiin osallistuneiden taidonnäytteet allaolevista linkeistä :)


30 kommenttia:

 1. Kaunis ja herkkä keväinen look :)

  VastaaPoista
 2. Ihana toteutus, voisin kuvitella tämän kevätjuhlissa meikkinä. Toimii varmasti myös arkena ilman glitterin säihkettä mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos olisi kevätjuhlat, niin voisin kyllä hyvinkin tämän lookin sinne uudelleen toteuttaa :)

   Poista
 3. Tosi hyvin onnistunut toteutus, nyt harmittaa etten tajunnut yhdistää molempia glittereitä, tuo minttu näyttää niin hyvältä!! Just hyvä kun ei ole liian överi vaan sellainen jota voisin jopa käyttää arkena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo minttu on kyllä tosi kiva, kun sillä saa näppärästi kevyttä kimallusta :)

   Poista
 4. Voi miten kaunis! Tuo glittersävy sopii upeasti sun silmien väriin!!

  VastaaPoista
 5. Sulla on kauniit silmät jo muutenkin, ja sitten tuollainen katseen vangitseva vihreäsävyinen meikki, niin vautsi:) Nuo ripset on kans mielettömän upeat:)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis meikki, ihanasti tuo vaaleanvihreä näkyy tässä :)

  VastaaPoista
 7. Upea toteutus! Luonnollinen meikki pienellä twistillä glittereiden ansiosta :)

  VastaaPoista
 8. Ihana meikki ja noi glitterit on pisti i:n päälle!

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis meikki ja noi glitterit on sopii tosi nätisti kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista
 10. Siis aivan ihana meikki ja sopii sulle niin hyvin! :)

  VastaaPoista
 11. No nyt on kyllä lumoava look! Tykkään!

  VastaaPoista
 12. Todella kaunis ja herkkä meikki <3 kivan sanan sait, hyvä tulkinta!

  x Charlotta

  VastaaPoista