tiistai 1. toukokuuta 2018

Huhtikuun suosikit


Huhtikuussa kerääntyi aika sekalainen seurakunta suosikkituotteita. Yksi suosikeista olikin vanha tuttu, mutta muut olikin uutukaisia.


Avonin puhdistusöljy on ollut myynnissä jo tovin, mutta viimeisimmän Avon tilauksen yhteydessä päätin siihen viimein tutustua. Öljy onkin ollut todella mainio, ja olen käyttänyt sitä puhdistamassa kasvomeikit (silmämeikkien poistamiseen olen käyttänyt puhdistusbalmit jämiä). Tämä saa kyllä vähän noottia huonosta annostelutavasta, pumppu olisi huomattavasti parempi, mutta koska tuote on muuten hyvä ja toimiva, niin saakoon se pumputtomuuden anteeksi.

Biozellin tekstuurisuihke taas on hiustenlaiton tukipylväs, jonka puuttumisen kyllä aina huomaa. Tämä on mulla ihan ehdoton, etenkin jos pidän hiuksia auki. Buustaa myös oikein mainiosti poninhäntää. Ohuthiuksinen kiittää!


Makeup Revolutionin Ultra Contour Stick oli vähän villi hetken mielijohde, jonka napsautin ostoskoriin, kun tein tilausta Tam Beautylle. En käytä juurikaan tuota vaaleampaa päätä, koska se on mattainen, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi hyvä ollakseen peiteaine, mutta contour puoli onkin oikein passeli! Tuote on sopivan kermainen, jotta sen saa helposti häivytettyä siveltimellä. Sieni ei toimi ihan yhtä hyvin. Sävy ei ole liian tumma, eli lopputulos ei näytä liian tunkkaiselta. Tykkään!

Päädyin ostamaan Mian suosituksesta Herbinan Fresh Cotton antiperspirantin. Kaipasin vaihtelua Adidaksen Adipurelle. Vaikka tää Herbina ei olekaan aluminiton, niin päätin silti antaa sille mahdollisuuden - ja onneks annoin, koska onhan tää ihan tosi hyvä! Tuoksuu puhtaan raikkaalle, pitää kainalot kuivina tehokkaasti ja kuivuukin nopeasti. Niin ja ei maksakaan kuin vajaa 2 euroa!


Mitkä tuotteet sinua ilahdutti viime kuussa?

6 kommenttia:

 1. Biozellin tekstuurisuihke on ihan paras lajissaan:) Herbinan dödöistä tykkään - olen kokeillut vaikka mitä sorttia ja kaikki ovat pelittäneet mulla ihan hyvin:)
  Mun suosikkituote huhtikuussa on ollut (ja on vieläkin) YA Naturaen risiiniöljy, jota käytän vahvistamaan ja kasvattamaan ripsiäni ja se toimii! Hurraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risiiniöljy joka oikeasti vahvistaa ripsiä? Kuulostaa hyvältä! :) Mulla oli joskus risiiniöljykäytössä samassa hommassa, mutta se ei kyllä tehnyt yhtään mitään.

   Poista
 2. Avonin puhdistusöljy kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkään käyttää puhdistusöljyjä, kun niillä lähtee kaikki meikki niin helposti, mutta pumppupullo on kyllä niissä aivan ehdoton :D Ja hei, tosi kiva kuulla, että toi Herbina toimii sullakin ja tykkäät! :)

  VastaaPoista