lauantai 31. maaliskuuta 2018

Maaliskuun suosikit


Hellurei taas! Tämä kevät on ollut ja tulee olemaan todella työteliäs, niin blogille ei ole jaksanut uhrata aikaa. Oikeastaan mulla on ollut vähän muutenkin kosmetiikkaähky, eikä edes muiden blogien lukeminen ole innostanut erityisemmin. Mutta päätin nyt pääsiäispyhien aikana vähän ryhdistäytyä ja pykäistä kasaan kuun vaihteen perinteiset postaukset. Aloitetaan siis maaliskuun suosikeilla.


Misshan Deep Clear Cleansing Balmista olen tykännyt ihan hulluna. Tällä lähtee niin hyvin myöskin vedenkestävä ripsiväri, mikä ei ole ihan itsestäänselvyys edes öljyputsareiden kohdalla.


Avon True Nutra Effects -kasvoöljy on juuri sellainen öljy, jota olen jo pidempään hakenut: kevyt, lähes vesimäinen öljy, jota voi käyttää myös päiväsaikaan, eikä iho jää liian rasvaiseksi. Käytän tätä sekä aamulla, että illalla. Aamulla lisään tämän kasvo- ja hoitoveden jälkeen ennen kosteusvoidetta ja illalla ennen seerumia.


Misshan Senseful Lady Hair Mist oli vähän semmoinen villikortti, jonka päädyin tilaamaan toisen tuotteen rinnalla kun Misshan Baltian verkkokaupassa oli ale. Miksihän sitä ei koskaan tyydy ostamaan vain yhtä tuotetta? Anyway, Sweet Breeze -tuoksuinen hiussuihke, joka kosteuttaa ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Ja on huomattavasti kevyempi tuoksu kuin hajuvesi ja sopiikin siksi paremmin käytettäväksi, mikäli joutuu olemaan hajusteyliherkkien ihmisten kanssa. Sweet Breezen kuvaillaan olevan 'fruity floral' ja sitä se juuri on.


Olin koko syksyn ja lähes koko talvenkin ilman tuttua ja luottettavaa Carmexin huulirasvaa ja huulet kyllä siltä näyttikin. Lopulta meni hermot, kun tuntui, ettei huulet ollut koskaan kunnolla kosteutetut. Kävinkin sitten ostamassa purkin Carmexia ja eron kyllä huomasi! On tää kyllä aivan korvaamaton tuote.


Oliko mukana tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

 1. Pitääkin käydä pitkästä aikaa katsastamassa mitä Baltian Missha-puotiin kuuluu:) Kivannäköinen hair mist -pullo<3
  Mulla taas on Garmexista ihan toisenlainen kokemus. Se on niin viiltävän raikasta, etten saa sitä millään käytettyä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carmex on kyllä heti levittämisen jälkeen vähän raikkaan tuntoinen, mutta se tunne ei kestä kovin kauaa ;)

   Poista