sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Helmikuun suosikit


Helmikuun suosikkien joukkoon pääsi muutama vanha ja hyväksi todettu tuote sekä pari uutta ja erinomaista.


Garnierin rasvaisen ihon BB-voide tuntuu unohtuneen monelta, mikä on todella harmi, sillä tämä on ihan järkyttävän hyvä meikkipohjatuote! Okei, vaaleakin sävy on hieman tummahko ja perinteiselle kalkkilaivan kapteenin iholle voide kaipaa kaverikseen vaalennustippoja. Muuten tämä on täyttä timanttia. Koostumus on vesimäisen ohutta, mikä on noussut viime aikoina omaksi suosikikseni meikkivoiteiden koostumuksissa. Mutta mikä parasta, tämä häivyttää ihohuokosia paremmin kuin ehkä mikään pohjustaja tekee!

Tilasin helmikuussa pitkästä aikaa Avonilta ja yksi tilauksen tuotteista oli Planet Spa:n Blissfully Nourishing -käsivoide. Pikkutuubi kulkee kätevästi käsilaukussa mukana. Koostumus on melko tuhtia, mutta voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Tuoksusta tulee mieleen joku pähkinäinen jälkiruoka, nam!


H&M:n voidemainen luomiväri ja Avonin luomivärinpohjustaja (myynnissä nykyään erinäköisessä purkissa mark-sarjan alla) ovat olleet jo pitkään mun luottokaksikko luomivärinpohjustuksessa. Avonia ensin alle ja henkkamaukkaa päälle, niin silmämeikki pysyy paikallaan pitkään muuttumattomana! Avonia täytyy kylläkin annostella varovasti, koska liiallinen tuote vaan jämähtää ärsyttävästi luomille eikä levity kunnolla. Ei siis kannata kaivaa purkista tuotetta, vaan kevyesti dipata sormenpää pohjustajaan.

Dermosilin joulukalenterista tuli yhtenä päivänä pussukallinen puhelinlankaponnareita, jotka vaikutti ihan hyvältä, mutta en yhtään tiennyt pärjäisivätkö nämä Invisibobbleille. Vielä mitä! Nämä on tosi paljon parempia! Jämäkät ponnarit ei löysty yhtään niin helposti kuin Invisibobblet ja pitää muotonsakin paremmin.


Oliko mukana tuttuja tuotteita?

10 kommenttia:

 1. Jes, kiva kuulla tuosta Avonin käsivoiteen koostumuksesta. Olen miettinyt, että onkohan se samaa kuin esim. TBS:n minikäsivoiteet, mutta sittenhän tuo sopiikin esim. yökäyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika jännä, kun siinä on melko tuhti koostumus, mutta se imeytyy silti tosi helposti ja nopeasti :)

   Poista
 2. Henkkamaukan voidemaista luomiväriä olen itsekin käyttänyt pohjustajana. Toimii erinomaisesti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se ei toimi yksinään, mutta oikean pohjustajan kanssa on ihan lyömätön!

   Poista
 3. Mulle tuli tiedätkö jotenkin nostalginen olo tuosta Garnierin BB-tuotteesta. :D Se oli melkein kuutisen vuotta sitten se tuote, josta kaikki kohisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Harmi, että on jäänyt vähän unholaan. Itsekin joskus mietin, että vieläköhän sitä myydään, kunnes sitten ihan varta vasten etsin sen käsiini :D

   Poista
 4. Avonin pohjustaja ja H&M:n luomiväri ovat kultaa! Käytän molempia ihan yksittäin, ja mun rasvaluomilla kestää mainiosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei toimi yksittäin, mutta yhdessä ihan loistopari :)

   Poista
 5. Mä muistan kokeilleeni sitä tavallista Garnierin BB-voidetta, ja se taisi olla aivan liian tumma ja rasvaisen näköinen. Tästä on jo vuosia, joten melkein yllätyin että Garnierilla on vielä BB-tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää sain sen alkuperäisen jostakin testiin silloin kun se lanseerattiin ja se oli kyllä ihan kamala :D

   Poista