tiistai 6. helmikuuta 2018

Cushion eyeliner


Tämä essencen the cushion eyeliner on kummitellut mun mielessä pitkään. Olen jo monesti ollut lähellä ostaa sen, mutta lopulta tullut siihen tulokseen, että rajaan nykyään enää niin harvoin silmiä, että en tarvitse sitä. Mutta kun tajusin, etten rajaa silmiä siksi, koska en omista siihen tarkoitukseen tarpeeksi hyvää välinettä, niin siksi se on jäänyt. Tämän tajutessani kiikutinkin purkin tyytyväisenä kassalle.


Rajausväri on siis imeytetty pieneen "cushioniin", josta sitä on tarkoitus siveltimellä dipata. Väri itsessään on erittäin mustaa ja se kuivuu nopeasti täysin mattapintaiseksi. Meikatessa kuivuminen ei ole niin hyvä juttu, koska se kuivahtaa siveltimeen todella nopeasti ja väriä saa ottaa jatkuvasti lisää. Mutta tämä ei myöskään tartu ärsyttävästi ripsientaivuttimiin kiinni, niin että rajauksiin jää "kaljuja" kohtia.


Olen ollut positiivisesti yllättynyt miten helposti tällä tuotteella saa rajaukset tehtyä ja ehkä vähän innostunutkin rajailemaan useammin. Ei hullumpi muutaman euron sijoitus!


Oletko kokeillut essencen cushion lineria?

8 kommenttia:

 1. Mä en osaa käyttää kuin rajauskyniä, nyyh. En vaan saa vanhan naisen luomiini muulla välineellä edes suhtkoht siistiä jälkeä. Hyvännäköistä jälkeä vaikuttaa tulevan cushion linerilla. Loistava sijoitus:) Minkälaista sivellintä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käyttänyt ihan semmosta pientä rajaussivellintä tai sitten viistopäistä kulmasivellintä. Viistopäisellä on ehkä ollut helpompi handlata tätä ainetta. :)

   Poista
 2. Mullakin on tämä ja olenpa kerran siitä kirjoittanut, ja ajattelin toisenkin kerran nostaa cushion eyelinerin esiin. Musta tämä on vaan helpompi verrattuna sellaiseen pakkauksen mukana tulevaan teräväpäiseen, kynänmalliseen siveltimeen. Mulla on siis essencen viistopäinen sivellin, jolla teen rajaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viistopäinen sivellin on kyllä ehkä paras väline tämän kanssa :)

   Poista
 3. Oi miten kauniit rajaukset <3 Mä olen niin yrittänyt ystävystyä tämän kanssa, mutta ei, meistä ei ole tullut kavereita. Mainitsitkin siitä, että kuivuu nopeasti siveltimeen, ja juuri sitä tässä inhoan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä saa kyllä dipata tosi usein kun kuivuu niin nopeasti.

   Poista