tiistai 30. tammikuuta 2018

Tammikuun suosikit


Uhkasin tai lupasin lopettaa kuukauden kosmetiikkaostosten listaamisen ja päätin vaihtaa sen postaussarjan tekemisen kertomalla kuluneen kuukauden aikana ihastuttaneista tuotteista. Ostopostauksessa olisi voinut tulla aika villi loppusumma, sillä taivuin nyt vihdoin ottamaan opintolainan ja se mahdollisti monien sellaisten tuotteiden ostamisen, jota olin jo pitkään himoinnut. Kaksi niistä päätyikin nyt suosikkeihin.


Aloitetaan kuitenkin tutulla ja turvallisella L'oréalin Infallible Fixing Mistillä. Jouduin olemaan vuoden vaihteessa muutaman viikon ilman meikinkiinnityssuihketta ja se meinasi olla yhtä tuskaa, kun iho rasvoittu ihan silmänräpäyksessä. Kun sain vihdoin ostettua uuden pullon, niin ihon rasvoittumisessa oli kyllä ihan valtava ero. Tämä on vaan kaikkien kehujensa arvoinen tuote!

Dermosilin Facial Toning Lotionin sain hankittua bonuspisteillä ja vaikka en aluksi tästä ollut niin kovin innostunut, niin mieli muuttui kun korkkasin kasvoveden käyttöön. Tämä on kasvovedeksi melko paksua ja olenkin todennut levittämisen helpoksi ihan vain käsiä käyttämällä. Tätä on myös helppo kerrostaa korealaisen 7 skin -metodin mukaisesti lisäkosteuden saamiseksi.


Elizaveccan naamiosta avauduinkin jo pari viikkoa sitten. Tämä oli yksi niistä tuotteista, jotka oli kummitellu ostoslistalla jo ties kuinka pitkään ja nyt sille tuli oiva tilaisuus päätyä hyppysiini. Niin hauska, mutta myöskin toimiva tuote!

Myöskin Petitféen tai oikeastaan minkä tahansa valmistajan hydrogeeli silmänaluslappuset oli kiehtonut mua pidempään, mutta kuten olen monesti maininnut, ei silmänaluseni ole erityisen haastavat. En näistäkään innostunut ensin, vaan parit ekat kerrat laput tuntuivat kuivilta, enkä oikein ymmärtänyt mitä niiden oli tarkoitus tehdä. Mutta kun tajusin keikutella purkkia niin, että purkin pohjalla lilluva neste pääsi päällimmäisten lappujen kanssa kosketuksiin, muuttui käyttökokemus oleellisesti. Voisin kuvitella, että nämä toimisivat erinomaisesti jääkaappikylminä sellaisilla henkilöillä, joilla on taipumusta silmänalusten turvotukseen. Nämä tuntuu kyllä erittäin kosteuttavilta, joskin lappujen pysyvyys iholla on välillä hieman haastavaa.

6 kommenttia:

 1. Dermosilin Vitamin E Facial Toner on yksi mun ikiaikainen lemppari. Tavallista sakeampi koostumus on ihana, ja sitä voi tosiaankin kerrostaa helposti ja sitten vaan nauttia:)

  VastaaPoista
 2. Ton kuplanaamion aion vielä joskus kokeilla, se kuulostaa niin hyvältä. ^_^

  VastaaPoista
 3. Voin sanoa samat sanat Lorealista! Olen käyttänyt sitä jo pari pulloa enkä osaisi olla ilman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea olla ilman noin hyvin toimivaa tuotetta :D

   Poista