sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Mizon Water Volume EX Cream


Sain aikoinaan Mizonin Water Volume EX Cream näytteen jonkun tilauksen mukana. Näytteestä riitti muutamaan kertaa ja voide tuntuikin erittäin lupaavalta, joskin tuoksu muistutti lähinnä hyttysmyrkkyä. En siis ollut aivan täysin vakuuttunut. Mutta pari kuukautta myöhemmin sain taas jostain tilauksesta saman näytteen ja tällä kertaa voide tuoksui lähinnä ruusuilta, minkä vuoksi päädyinkin tilaamaan tuotteen täysikokoisena.


Water Volume Ex Cream on kevyttä geelimäistä voidetta, joka on pakattu reilun kokoiseen 100ml purkkiin. Voide sopii erinomaisesti rasvaiselle iholle, sillä tämä imeytyy ihoon lähes sekunneissa ja jättää ihon mattapintaiseksi. Tuotteessa on hieman viilentävä tunne, minkä vuoksi tätä onkin ollut mukava käyttää aamuisin, sen virkistävän ominaisuuden vuoksi.


Entäs se tuoksu sitten? Kun inciä tutkii, niin ei ole enää ihme jos voiteessa tuoksuu kevyesti ruusu, sillä mukana on ruusuöljyä (damask rose). Kyseisellä öljyllä sanotaan olevan rauhoittava ominaisuus, kuten laventelilla.

Pakkauksen mukana tulee pieni spaatteli, jolla tuotetta on helppo hygieenisesti annostella. Tätä kannattaakin annostella varoen, koska pienikin määrä levittyy helposti isollekin alueelle.

Tuotetta myy mm. Bearel, mutta omani ostin eBaystä, jossa hinta on huomattavasti huokempi.Onko Mizon tuttu tuotemerkki?

12 kommenttia:

 1. Olen kokeillut tätä voidetta yhden näytepussin verran, joka oli aivan pikkuruinen, joten ei siitä oikein saanut mitään käsitystä. En muista ollenkaan mitään ruusuntuoksua, joka olisi kyllä ilahduttanut. Kiinnostava voide:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan näytteissä jonkin verran laatueroja, koska mulla tosiaan se eka oli ihan hyttysmyrkyn hajuinen kun taas toisessa oli tosi selkeä ruusun tuoksu?

   Poista
 2. Tää on varmaan hivenen rasvoittuvalle iholle napakymppi, itse voisin ajatella käyttäväni kesällä, kun iho on enempi normaali. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Kuivaihoiset saattaisi kaivata vähän jotain tuhdimpaa :)

   Poista
 3. Hassua, että ensimmäinen näyte haisi hyttysmyrkyltä :o Tuote kuulostaa kuitenkin oikein lupaavalta, pitääpä koittaa muistaa tämä :)

  VastaaPoista
 4. Korealaisesta kosmetiikasta löytyy tosi paljon hyviä geelimäisiä voiteita, jotka auttavat pitämään ihon mattana, joten uskoisin tykkääväni tästäkin vaikka tuubi olisi mun ykkösvalinta pakkauksena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuubin on kyllä kieltämättä hygieenisempi, mutta tässä on kyllä sen verran iso leka, että tästä riittää tavaraa todella pitkäksi aikaa! :)

   Poista
 5. Kaikki Mizonin tuotteet on ollu mun mielestä kaikki hyviä mitä olen kokeillut :) Korealainen kosmetiikka on ollut kyllä muutenkin ihan kokeilemisen arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti korealaiset tuotteet löytäisivät vielä Suomen kivijalkakauppoihinkin, niin ei aina tarvitsisi tilata tuotteita :)

   Poista
 6. Mulla on ollut Mizonilta vain kangasnaamioita :) Mä luulen, että tää on mun iholle liian kevyt, vaikka olenkin vanha geelivoiteiden rakastaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää voi kyllä olla liian kevyt, jos tykkää tuhdimmasta kosteutuksesta :)

   Poista