sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Catricen All Matt plus & Liquid Camouflage


Koska käytin joulukuussa loppuun superhyvän Mesauda Milanon meikkivoiteen, oli aika ostaa uusi. Ja koska pääsin taas Catrice tuotteiden äärelle, oli ihan luontevaa ostaa uutukainen sieltä, varsinkin kun olin jo aiemmin syksyllä todennut meikkivoiteiden sävyjen vaikuttavan oikein passeleilta, eikä hinnoissakaan ollut valittamista.

Päädyinkin ostamaan All Matt plus -meikkivoiteen sävyssä 010 Light Beige. Rasvoittuvan ihon omistavana kaikki tuotteet, jotka lupaavat pitkäkestoisuutta, kiinnostavat tietysti kovasti. All Matt uhkuu kestävänsä jopa 18h. Kesti taikka ei, niin olen kyllä kovasti tykännyt tuotteesta, vaikka viime vuosina kevyt, vesimäinen koostumus on ollut enemmän mieleeni. Tämähän on aika jämäkkää, mutta kostealla meikkisienellä sen saa levittymään kevyesti iholle. Sanoisin, että peittävyys on noin medium-luokkaa. Toki kerrostamalla saa tuhdimpaa peittoa, mutta itse on koe tätä tarpeelliseksi.


Ostin testiin myös kehutun Liquid Camouflage -peitevoiteen sävyssä 005 Light Natural. Peiteaine on meikkivoidetta hieman punertavampi sävyltään, joten se sopiikin hyvin silmänalusia kirkastamaan. Tuote on koostumukseltaan melko kevyttä koostumukseltaan, mutta silti erittäin pigmenttistä, joten peittokykyä löytyy. Mulla tämä tuppaa kasaantumaan silmänalusten syvimpiin uurteisiin, mutta niin tekee kyllä lähes jokainen peitevoide.

Erityisesti Catricen (ja essencen) tuotteissa mua ilahduttaa se, että vaaleat sävyt on oikeasti vaaleita ja sopiikin hyvin meille pohjoismaalaisille. Niin ja tuotteitahan ei ole hinnoilla pilattu ;)

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä:) Tätä Catricen meikkivoidetta en ole kokeillut, mutta kuulostaa tosi hyvältä. Sävyvalikoima on aika suppea, mutta onneksi sattuu itsellä olemaan sellainen universaali pigmentti, että suppeastakin valikoimasta löytyy melkein aina sopiva sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummempi ihoisille ei valitettavasti kyllä löydy sävyjä, mutta vaalein sävy on onneksi vaaleampi, kuin monilla muilla merkeillä :)

   Poista
 2. Catrisen peitevoiteen otan kyllä tänä vuonna testiin, vaikka epäilenkin sen sopivuutta itselleni, hinta on sen verran halpa, että kerstää hutiostoksenkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä euroa ei kyllä suurta lovea tee, jos ei toimikaan :D

   Poista
 3. Olen kanssa ilonnut siitä, että Essencen sekä Catricen meikkipohjissa löytyy sävyjä meille vaaleimmillekkin. Catricen Liquid Camouflage peiteaine hapettuu mun iholla todella tummaksi, muuten se on ihan se ois ihan super hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää huomasin, että se tummui tuossa swatchissa jonkin verran, mutta mulla ei silmien alla samaa ongelmaa ole.

   Poista
 4. Siis mun kyllä niin pitää päästä Catrice-hyllylle, ja pian! Nämäkin vaikuttavat tosi kiinnostavilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Catricella on kyllä niin paljon kaikkea mielenkiintoista, että mopo meinaa aina karata, kun pääsee hypistelemään niitä :D

   Poista