maanantai 4. joulukuuta 2017

Marraskuun ostokset

Arvaattekos paljonko käytin marraskuussa rahaa kosmetiikkaan? Sen verran voin jo paljastaa, että kuu oli jo noin puolessa välissä, kun tajusin, etten ollut vielä ostanut yhtään kosmetiikkatuotetta.


Lokakuussa mulla loppui Garnierin ruusukasvovoide, niin päätin korvata sen samaisen merkin Aloe -vedellä. Nämä Garnierin uudet, enemmän luonnollisia ainesosia sisältävät kasvovedet on tosi hyviä ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Tämä kustansi 4,49.


Meidän Tokmannilla oli semmoinen alekori, jossa oli eurolla myynnissä kaikkea, mm. nämä hydrogeelinaamiot silmänalusille ja huulille. Onnistuin välttämään niiden ostamisen, mutta tokalle kerralla oli jo taivuttava. Nämä kustansi yhteensä 2,00.

Kuukauden saldoksi tuli siis vain 6,49. Aika hyvin vai mitä? ;)

Sen verran voin jo paljastaa, että joulukuun kosmeostokset korkkasin heti 2. päivä.

10 kommenttia:

 1. Hih, meinasko melkein iskeä paniikki, kun huomasit ettet oo ostanut mitään? :D Mä myönnän törsänneeni viime kuussa ja olen kade tästä sun saldosta. :/ Mutta nyt on tän kuun pussinyörit kii ja tavoite on olla ostamatta yhtään kosmetiikkatuotetta itselle, neljäs päivä menossa ja hyvin on onnistunut toistaiseksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään :D Mietin kyllä pitäiskö koittaa olla ostamatta mitään, mikä olisi kyllä helposti onnistunutkin, mutta tulipahan kuitenkin ostettua jotain :D

   Poista
 2. Heh voi kun tuohon saldoon pääsisi itsekin joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä yllättävän helppoa, kun ei ollut tarvetta millenkään oikeasti tarpeelliselle :D

   Poista
 3. Hhmm, mullakin taisi marraskuu olla aika maltillinen shoppailun suhteen. Taisin vain ostaa Maybellinen paletin ja poikystävälle pari pulloa Urtekramia :)

  VastaaPoista
 4. Mä taas törsäsin, niin kosmetiikkaan kuin vaatteisiin :D No, tuli lomaltapaluurahat, niin olikin kivasti extraa :) Tän kuun aion ottaa iisisti, ja varmaan rahat menevät sisustusjuttuihin, muuttohärdelliin sekä joulun laittamiseen ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ihanaa päästä muuttamaan omaan uuteen asuntoon :)

   Poista
 5. Kivoja ostoksia! Itsekin olen katsellut noita hydrogeelinaamioita, mutta en vielä ole ostanut. Hyvää viikonloppua ja tunnelmallista joulunodotusta!❤P.s. blogissani on käynnissä mukava arvonta:)

  VastaaPoista