sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Marraskuun loppuneet

Taas pääsi tulemaan hieman blogitaukoa, kun marraskuun loppu meinasi viedä kaiken tarmon ja energia. Loppuvuosi tuntuu aina olevan jotenkin kauhean kiireistä aikaa ja niin on ollut tänäkin vuonna, enkä siis ole oikein jaksanut millenkään ylimääräiselle uhrata aikaa. Onneksi on kuitenkin jo joulukuu ja päivätkin lähtee taas pikkuhiljaa pitenemään..


Mutta pitemmittä puheitta, mennäänpäs marraskuun loppuneisiin. Sain käytettyä melko maltillisen kasan tuotteita, mutta mukana oli muutama pitkäaikainen tuote, joista oli ihan kiva päästä eroon.

 
Cienin Red Sun suihkugeeli oli ihan peruskauraa. Ei mitenkään erityinen, mutta eipä ollut hintakaan.

Biozellilta loppui kaksi tuotetta. Aina-sarjan hiuslakka on kevyttä pitoa antava mukavan tuoksuinen lakka. Tämä ei tehnyt hiuksista yhtään tahmeita ja mun hentoisissa haivenissa tämä toimi oikein hyvin. 

Syväkosteuttava hoitoaine on viime vuoden I love me -messujen peruja. Mulla meni hävettävän kauan ennen kuin tajusin, että tämä on siis syväkosteuttava hoitoaine, eikä syväpuhdistava hoitoaine :D En tiedä mistä olin saanu semmosen käsityksen, että tällä olisi jotain tekemistä syväpuhdistuksen kanssa, olin vain tyytyväisenä miettinyt, kuinka hyvän idean joku oli keksinyt. Siksipä käytinkin tätä syväpuhdistavan shampoon kanssa. Mutta joo, oli siis todella kosteuttavan tuntoinen. Hieman ehkä hankala saada tuosta pullosta ulos, koska hoitis oli sen verran jämäkkää ainetta ja tuota pulloa melko hankala puristaa.

 
Freemanin Facial Polishin Mask on jo toinen toinen tuubi, jonka olen saanut tätä samaista ainetta käytettyä pois. Ehdottomasti mun suosikki Freeman naamio. Tämä puhdistaa ihohuokoset perinpohjaisesti ja kuorii ihon ihanan pehmeäksi.

Olin laittamassa Holika Holikan Aloe -putsaria jo lokakuun loppuneisiin, mutta kuvausvaiheessa huomasin, että siellä on tuotetta vielä pariin kertaan jäljellä. Käytinkin tämän lopulta marraskuussa niin loppuun, kuin vain sain! Aivan huipputuote, jota varmasti tulee joskus ostettua lisää.

Lorealin jo lopetettu puhdistusöljykin pääsi loppumaan. Onneksi mulla on tätä vielä yksi pullo jemmassa.


Dermosilin Skin Comfort -kasvoöljy oli ihan jees. Olisin vain toivonut, että tämä olisi ollut nopeammin imeytyvää. Kuivaihoisella varmasti oikein kiva tuote.

Vichy Mineral 89 on uutuus tuote, josta sain näytteen. Mielenkiintoinen tuote, josta olisi kiva saada joskus täysikokoinen versio käyttöön. Toimi myöskin rasvaisella iholla päiväkäytössä.

Real Techniquesin sieni tuli myöskin tiensä päähän. Nämä on muuten tosi hyviä, mutta alkaa kyllä melkoisen nopeasti hajoamaan.  

8 kommenttia:

 1. Biozellin tuotteet on kyllä hyviä. Enpä ole yhtäkään huonoa tuotetta heiltä käyttänyt. Tuo Vichy oli mielestäni ihan outo ja turha, en muista siitä mitään muuta kuin tuoksuttomuuden.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mua kiinnostais toi Vichy täysikokoisena, jotta sais paremman käsityksen tekeekö se mitään :D

   Poista
 2. Biozell on mun suosikki hiusten muotoilutuotteissa:)
  Aloe-tuotteet on hyviä. Tykkäsin itse ihan mielettömästi Holikaholikan aloegeelistä, ja uskon, että tuo putsari on kans ihan huippu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on siitä aloegeelistä näytepussukka, mutta se on vielä korkkaamatta :)

   Poista
 3. Biozellin tuotteissa on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan. Harmi kun tuota Lorkun öljyä ei enää saa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biozell on kyllä mainio :) Harmi kun markettimerkit ei ole vielä kunnolla herännyt öljyputsari buumiin.

   Poista
 4. Mulla RT-sienet ovat kestäneet melko hyvin, vaikka olen käyttänyt niitä selvästi yli ajan. Ei vain malta nakata roskiin, kun on vielä ihan käyttis tuote :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkaa niihin tulla tosi helposti halkeamia, vaikka en edes mielestäni mitenkään kovakouraisest käsittele niitä. Tuohonkin viimeisimpään tuli jo käytön alkuvaiheessa isohko viilto, mutta leikkasin sitten saksilla siitä sen kärjen pois viillon mukaan :D

   Poista