keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Joulukalenterinluukut 21-24


Nyt kun on joulusta selviydytty, niin onkin aika esitellä vielä Dermosilin joulukalenterin vikat luukut.


Luukku 21 sisälsi jälleen kynsikoristeita. Mun lakkaukset on nykyään kovin tylsiä, joten en tiedä tuleeko näitä kauheati käytettyä.


Kynsikoristeiden jälkeen luukusta 22 tuli tietysti sitten (taas) kynsilakka. Tämä oli oikeastaan aika kivan värinen, mutta ihmettelin kyllä ettei joulukalenterissa ollut yhtäkään rehellisen punaista lakkaa.


Luukussa 23 oli suihkusaippua. Kätevä matkakoko pääsikin heti joulureissussa tositoimiin. Ehkä joku tuoksusaippua olisi silti ollut kivempi vaihtoehto.


Jouluaaton luukusta paljastuikin sitten täysikokoinen kosteuttava seerumi, joka oli ihan ehdottomasti kalenterin paras tuote. Tämäkin on päässyt jo käyttöön ja vaikuttaa oikein hyvältä.

Onneksi en tilannut kalenteria silloin, kun sitä myytiin vielä normaaliin hintaan (40€), koska sisältö ei mielestäni ollut niin hyvä, että siitä olisi kahtakymppiä enempää kannattanut maksaa. Sisältö oli kovin kynsipainotteinen (6 kynsilakkaa, 2 purkkia kynsikoristeita, kynsiviila, varpaanerottelijat) mikä oli outoa, sillä en miellä Dermosilia erityisesti kynsituotteiden valmistajaksi.

Kalenterin suurimmat ansiot olivat ehdottomasti aaton kasvoseerumi, 16. päivän tuoksu, 20. päivän naamio ja 13. päivän huulivoide.

2 kommenttia:

  1. Mä jätin tän hankkimatta runsaan kynsituote-edustuksen takia, mutta toisaalta parin kympin tarjoushinta oli ihan ookoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nämä kosmejoulukalenterit vähän sikoja säkissä :D Jos haluaisi rahoilleen vastinetta, niin sillon pitäisi tietää kalenterien sisältö, mutta sitten se kyllä pilaisi joka aamuisen jännityksen :D

      Poista