keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukut 16-20


Pahoittelut, että blogin sisältö on nyt täysin pelkkää joulukalenterin sisällön esittelyä. Mulla ei vain yksinkertaisesti ole muuta materiaalia tällä hetkellä, mutta lupaan, että vuoden vaihteen jälkeen sisältö monipuolistuu :D

Tutkaillaanpa nyt siis jälleen kalenterin luukkuja.


Luukku 16 ilahdutti mua kovasti, sillä sieltä paljastui In Bloom -tuoksu. Tämä on tosi kiva, kevyt ja raikas tuoksu, joka ehkä paremmin kuitenkin sopii kevät-/kesäkauteen. Ei erityisen pitkäkestoinen, mutta toisinaan se on ihan hyväkin asia.


Luukusta 17 tuli kalenterin toinen huulikiilto. Vaikka vannonkin huulipunien nimeen, niin tämä kiilto on ollutkin käytössä päivittäin luukun avaamisen jälkeen. Tässä on tosi tosi pientä hopeista shimmeriä, jolla saa todella kauniin kiillon huulille. Koostumuskaan ei ole liian tahmea. Tykkään!


Luukku 18 olikin sitten taas pettymys: jo 5. kynsilakka! Tämän sävyiset pinkit ei sovi mulle yhtään, joten tämä päätyy jollekin muulle.


Luukku 19 aiheutti ensin suurta hämmennystä ja ehdin jo miettiä, että mikähän suihkumyssy tämä on, mutta kun otin epämääräisen mytyn laatikostaan ulos, niin sieltä paljastuikin pesupuffi/pesukukka. Tälle olikin tilausta, kun tajusin yksi päivä, että entinen vastaava oli ehtinyt palvella jo ties kuinka pitkään.


Luukku 20, eli tämän päivän luukku kätki sisäänsä Sauna Facial Therapy kasvo- ja dekolteenaamion. Tämän otan mukaan joulun viettoon, koska pääsen testaamaan tätä saunaan. (Tuotetta voi käyttää myös saunattomat, mutta lämpö tehostaa naamion vaikutusta.)


Mikä näistä oli kivoin luukku?

8 kommenttia:

 1. Toi huulikiilto oli kivoin. Eipä munkaan blogissa ole ollut paljon muuta kuin joulukalenterin luukkujen esittelyä. :D Ei vaan ehdi postaamaan muuta näin joulukiireiden keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän liikaa tekemistä on kyllä näin vuoden lopuksi :D

   Poista
 2. Miusta näissä luukullisissa kalentereissa on se huono puoli, kun jo luukun perusteella voi päätellä mikä sieltä tulee, jos on tullut useampi jo aiemmin samankokoisesta, esim. Dermosilin kynsilakat.

  Jos olisi sellaiset erilliset luukut kuten LF, eleven tai TBS niin ei voi jo päätellä sisältöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Dermon kalenterissa on kyllä ollut helppo keksiä missä luukuissa on kynsilakkoja.. :/

   Poista
 3. Huulikiilto kuulostaa kivalta, vaikken ole kovin innokas huulikiiltojen käyttäjä. Luin jostain, että huulikiillot tekevät uutta tulemistaan, niin pitää varmaan ruveta totuttelemaan niihin;) Dermosilin huulikiilto on pakattu nättiin tuubiin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi voi silti pysytellä huulipunissa, vaikka huulikiillot olisi kuinka muotia :D

   Poista
 4. Mä en ole ikinä käyttänyt tuollaista puffia, ei vaan tunnu luontevalta pestä kroppaa sellaisella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon todennut sen parhaaksi ihonpesuvälineeksi :D

   Poista