sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukut 11-15


Dermosilin joulukalenterin luukkuja on tullut availtuja ja kuvan tuotteet paljastuivat luukuista 11-15. 11. päivän luukussa oli taas kynsilakka (sävy love), kuten myös luukussa 15 (sävy magic). Tässä on kieltämättä ollut vähän turhan paljon kynsilakkoja. En myöskään erityisesti ilahtunut 12. päivän luukun hiusharjasta, vaikka se onkin kätevä ottaa mukaan. Parhaat luukut tältä ajanjaksolta oli ehdottomasti 13 ja 14. Huulivoiteesta ilahduin kovastikin, vaikka kyseessä on täysin hajuton ja mauton yksilö. Myöskin saunasaippua on tosi jees.

Huulirasvasta alkaen onkin ollut ihan kivoja tuotteita ja etenkin 16. päivän luukku oli vallan mukava, mutta siitä myöhemmässä katsauksessa.

6 kommenttia:

 1. Mun suosikit olis kans olleet saunasaippua ja huulirasva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulirasva tuntuu ekojen kokeilujen perusteella todella hoitavalta :)

   Poista
 2. Huulirasva on siitä kiva, että sitä tarvii aina. :) Tollainen harja olisi itsellä turhuuden huippu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa huulirasvassa on mukavan paljon hoitavia öljyjä, joten ei ole yhtään pöllömpi tuote omassa kategoriassaan :)

   Poista
 3. Kynsilakat olisivat mulle ihan turhia, joten kyllä hieman nyppisi, jos sellaisia tulisi kalenterista. Muuten mun mielestä ihan kivoja juttuja. Hiusharjakin ehkä menettelisi, kun niistä ei kuitenkaan ihan ylitarjontaa ole. Tosin kosmetiikkakalenterissa toivoisin olevan vain kosmetiikkaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kalenterin kynsilakat ei edes sävyiltään ole ihan sitä mitä itse eniten käyttäisin, niin harmittaa kun niitä tulee niin paljon. :/

   Poista