maanantai 2. lokakuuta 2017

Syyskuun ostokset

No niin, tänään sitten ynnäillään syyskuun aikana ostettujen kosmetiikkojen yhteissummia.


Kun vein työvaatteet ja -avaimen pois kuun alussa, niin samalla reissulla kävin ostamassa Maybelline Tattoo Brow -kulmavärin. Kuivashampoota mulla kuluu todella vähän, mutta aina silloin tällöin on ihan kiva freesata otsatukkaa kuiviksella. Siihen hommaan sopiikin mitä parhaiten matkakokoinen kuivashampoo. Nämä maksoivat yhteensä 14,80.


Ebaystä löytyi tällä kertaa Aritaumin Pore Master -pohjustaja ja irtopuuteri. Näistä on tulossa tällä viikolla lisää asiaa. Nämä maksoivat yhteensä 13,67.


Uudelle ripsivärille oli taas tarvetta ja valinta osui tuttuun ja turvalliseen Maybellinen Push Up Dramaan. Tämän hintalapussa seisoi numerot 15,30.


Kuun ostokset olivat vahvasti kynsi- ja essencepainoitteiset. Kynsien kunto alkoi kohentua vihdoin monen kuukauden taistelun tuloksena ja se tietysti innosti lakkaostoksille. Oman osansa kynsien kunnon kohottajana toi Trindin Nail Repair -lakka, josta unohdin ottaa kuvan, mutta siitä pulitin 12,25. Essencen Metal Shock kokoelma ei ensi näkemältä innostanut mua, mutta sorruin sitten lopulta ostamaan yhden kynsipuuterin ja siihen sopivan päällyslakan. Nämä maksoivat 7,38.


Kuten sanottua, Metal Shockit eivät jääneet ainokaisiksi essencen kynsijutuiksi. Holo lakkoja olen odottanut saapuvaksi Suomeen ja kun ne bongasin, olihan sieltä pakko yksi kiikuttaa kotiin. Nämä ei olleetkaan ihan semmoisia kuin olin kuvitellut, mutta todella nättejä siitä huolimatta. Holo-lakka kustansi 3,49.


Eikä siinä vielä kaikki! Halpa Hallissa oli punaisella hintalapulla (tarjoushinta) merkatut kosmetiikat -50%. Tämä Glow & Care lakka pisti heti silmään, enkä voinut vastustaa herkullisen viininpunaista sävyä, enkä myöskään hintaa, joka oli vaivaiset 55 senttiä!


Toinen asia mitä en voinut vastustaa, oli Bearelin Holika Holika ale (joka btw jatkuu 8.10. asti!). Tarvitsin uuden putsarin, joten se olikin hyvä tekosyy tehdä tilausta. Mukaan tarttui siis jännä munan muotoinen puhdistusgeeli, pari sheet maskia ja kulmakynä (+ilmaisnäytteet!). Näille hintaa tuli 15,90.

Kuukauden ostosten loppusummaksi tuli siis 83,34.

8 kommenttia:

 1. Toi Essencen hololakka on tullut niin monesti vastaan, että varmaan pakko ostaa se. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi nätti, vaikka onkin enemmän holo-glitter kuin semmonen perusholo :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sen tuoksua on aika vaikee kuvailla, tavallaan vähän leivosmaisen makea, mutta ei kuitenkaan :D Ei onneksi tuoksu kananmunille!

   Poista
 3. Essencet on kyllä edullisia ja lähes ilmaisia suorastaan jos alesta löytää :D

  VastaaPoista
 4. Olen itsekin harkinnut Aritaumin tuotteita, joten niistä on kiva kuulla. Itse en ole niitä ainakaan vielä ostanut, koska välillä tuntuu että kaikki primerit tuntuu ja näyttää samalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin jo sen verran paljastaa, että tuo pohjustaja nousi heti omaksi suosikiksi ;)

   Poista