torstai 26. lokakuuta 2017

Kynnet kuosiin


Olen viimeisen lähes vuoden ajan kironnut hauraita ja helposti liuskoittuvia kynsiä. Edesmennyt työpaikkakaan ei edistänyt kynsien vahvistumista millään tapaa, mutta kun sanoin heipat sille jobille, niin pystyi taas tekohengittämään kynsin eloa.


Tärkein työkalu kynsien kuntoon saamisessa on ehdottomasti ollut Trindin Nail Repair -hoitolakka. Tätä levitetään joka päivä kahden viikon ajan (vanha kerros poistetaan asetonittomalla poistoaineella aina ennen uuden kerroksen lakkaamista) ja sen jälkeen kerran viikossa. Mulle riitti viikko päivittäistä lakkaamista, kun aloin huomaamaan kynsien vahvistumisen. Tätä onkin tullut käytettyä ahkerasti sen jälkeen ja kynnet on pysynyt hyvässä kunnossa ja ne onkin päässyt kasvamaan uusiin ulottuvuuksiin.


Niinä päivinä kun kynsilläni ei ole lakkaa, levitän niihin CND RescueRxx hoitotuotetta. Tuote sisältää jojobaöljyä ja keratiiniproteiinia, joka imeytyy kynteen ja vahvistaa kynsilevyjä. Mulla on erittäin helposti liuskoittuvat kynnet, joten kosteus on ihan ehdotonta. Mikäli ei halua ekalla kerralla sitoutua vielä isoon 15ml pulloon ja haluaa vain testata tätä, kuten itsekin tein, niin tätä saa myös tämmöisessä pienessä 3,7ml pullossa, jota myy mm. CesarsShop. Tämä on todella riittoisaa ainetta, joten tästä pienestäkin riittää vaikka kuinka pitkäksi aikaa! Niin ja tämä tuoksuu ihanan kinuskiselle!


Iltaisin, ennen nukkumaan menoa, levitän kynsille essencen nail repairing oilia, joka maksaa muiden essencen tuotteiden tapaan naurettavan vähän ja tämäkin tuntuu olevan super riittoisaa!

Popsin myös ensihätään purkillisen Bioteekin biotiinia, joka varmasti omalta osaltaan auttoi kynsien vahvistumisessa. Jos katsoo tuota ensimmäistä kuvaa tarkasti, niin voi nähdä sen rajan, missä menee huonomman ja paremman eli vahvemman kynsilaadun raja. Kynsien hoitaminen on valitettavasti hieman pitkäveteistä hommaa, koska tuloksia ei pääse heti näkemään, mutta pitkäjänteisyys palkitaan!


Mitenkäs siellä hoidetaan kynsiä?

8 kommenttia:

 1. Essencen kynsiöljy on ihan huippua. Toi yksi puteli tosiaan kestää varmaan vuosia. :)

  VastaaPoista
 2. Pitääkin kokeilla tota Trindia!

  VastaaPoista
 3. Ei ole muuta sanottavaa kuin samat rutiinit on täälläkin ja ihan toimiviksi todetut :)

  VastaaPoista
 4. Vitsi sulla on kyllä niin kauniit kynnet ja vahvan näköiset! En kehtaisi omiani laittaa rinnalle, aivan kauheat haperot nykypäivänä. Tosin kollageenikuuri on niitä kyllä jo vähän alkanut vahvistaa. Luulen, että stressi on suurin syypää mun hapertuviin kynsiin. Ne ei vaan enää kasva vahvoiksi ja pitkiksi, vaikka ennen oli toisin. Joskus katson jostain vanhoista kuvista ihan ihmeissäni, että onko nuo mun kynnet, kun on niin pitkät. Täytyisi varmaan ottaa käyttöön joku vahvistava kynsikuuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen vieläkin vähän ihmeissäni, miten hyvin nämä on jaksanut pysyä pitkinä. Yleensä ne tuppaa alkaa liuskottumaan tai muuten vaan hajoilemaan. Nyt on kyllä näiden tehoaineiden myötä pituutta tullut lisää eikä vieläkään mitään merkkejä liuskottumisesta tms. :)

   Poista