maanantai 11. syyskuuta 2017

Maybelline Tattoo Brow


Kun bongasin taannoin Cittarin tarjouslehtisestä Maybellinen Tattoo Brow -kulmavärin innostuin kovasti, koska näitä samankaltaisia tuotteita on ollut aasialaisilla merkeillä jo tovi olemassa. Maybellinen myötä tämmöinen onkin nyt helpommin saatavilla. Olen luonnostani niin kulmakarvaton, että innostun aina kaikista uusista kulmatuotteista, jotka lupaa värin kestävän kauemmin kuin päivän. Ei siis mennyt kauan, kun jo onnellisena kiikutin tuotteen kotiin.


Tattoo Brow'n idea on siis se, että kulmaväri levitetään kulmille (no shit!) ja annetaan vaikuttaa 20 minuutista jopa kahteen tuntiin riippuen ihan siitä kuinka pitkäkestoisen värin haluaa. Kun aine on vaikuttanut halutun ajan se vain yksinkertaisesti kuoritaan pois aivan kuin peel-off -naamiot. Kieltämättä hieman jännitti ekalla kerralla alkaa ainetta irrottamaan, kun mietin tarraisiko se kovastikin karvoihin ja kiskoisi ne mukanaan. Mutta tämän käyttö ei voisi olla kivuttomampaa.


Omani hankin sävyssä dark brown, koska arvelin sen olevan sävyistä kestävin. Tuotteessa on kätevä sivellinapplikaattori, jolla väriaine on helppo levittää tarkasti.

Kahdenkymmenen minuutin vaikutusajalla väri kestää kulmissa noin päivän. Ensimmäisessä pesussa se haalistuu reippaasti, mutta kulmat on silti selvästi vielä värjätyn näköiset. Väri alkaa haalistuessaan hieman punertamaan. Pidemmällä vaikutusajalla kesto on kyllä huomattavasti parempi ja paketissa luvattu kolme päivää kyllä täyttyy oikein hyvin. Kuivemmalla iholla varmasti vielä paremmin.


Tässä kuvassa demonstroin miltä sävy näyttää juuri aineen kuorimisen jälkeen. Sävy on kivan luonnollisen näköinen.


Miltä Tattoo Brow vaikuttaa? Kiinnostaisiko kokeilla?

10 kommenttia:

 1. Aika jännä idea, voisin hyvin kokeilla. :D

  VastaaPoista
 2. Jestas, tämähän on oikean näppärän oloinen idea! Mäkin voisin hyvinkin testailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä saa kyllä todella helposti ja nopeasti väriä kulmiin :)

   Poista
 3. Hauskaa että Maybelline on tuonut tälläisen tuotteen myyntiin, ja voisin varmaan napata tämän testiin seuraavan kerran, kun on -40 % alet :D

  VastaaPoista
 4. Mä oon tällaisia tuotteita katsellut paljon Youtubesta, mutten ole uskaltanut koittaa. Kiva tietää, että tällaista saa Suomesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kun tämmösiä uusia vähän jännempiä tuotteita saa ostettua vaikka ruokaostosten lomassa :)

   Poista
 5. Onpahan mielenkiintoinen ja tästä ei ole kokemusta. Kivasti värjää sellaisiakin kohtia, joissa ei ole kenties niin paljon kulmakarvaa eli kiinnostuin. :) Mukavaa viikkoa Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvakarvaisille tämä onkin ihan huipputuote :)

   Poista