perjantai 1. syyskuuta 2017

Elokuun ostokset

Kuukausi on taas vaihtunut, joten pureudutaanpa taas elokuun aikana ostettuihin tuotteisiin.


Kuun ensimmäiset kosmetiikkaostokset tuli tehtyä Vantaalla. Saiturinpörssistä löytyi mm. Mitomon ja jonkun tuntemattoman eurooppalaisen merkin kangasnaamioita. Ostosten yhteissummaksi tuli 20,84.


Lidlistä kiikutin taas kotiin uuden pullon käsisaippuaa. Tämä Elderberry tuoksuu todella hyvältä! Tästä maksoin 1,29.


Halpa-Hallissa kävi ihan hillitön mäihä, kun bongasin hyllystä vielä kaksi pulloa Lorealin lopetettua, mutta huippuhyvää puhdistusöljyä. Näiden hintakin oli ihan naurettavan halpa 1,74€/kpl eli yhteensä 3,48.


Samalta reissulta ostin Blistexin uuden huulirasvan, joka on pakattu jännää flippikorkkiseen pakkaukseen. Tämän hinta oli 3,79.


Garnierin uutuuskasvovesi maksoi Tokmannilla 4,49.


Ebayssä tuli pyörittyä useammankin kerran kuukauden aikana ja sieltä tulikin lopulta tilattua kolme erilaista etanatuotetta. Secret Keyn Snail Repairing Essence kustansi 7,49...


Saman srajan Snail Repairing Cream ja Mizonin kevyempi Snail Recovery Gel Cream maksoivat yhteensä 12,50.

Näiden lisäksi ostin vielä Palmoliven suihkusaippuan, Nivean silmämeikinpoistoaineen, Konjac-sienen ja Tainan suositteleman essencen päällyslakan, mutta vahingossa poistin kamerasta kuvan niistä enkä sitten jaksanut ottaa kuvaa uudestaan, koska eipä nuo nyt niin jännittäviä tuotteita olisi ollut. Näiden yhteishinta oli 14,73.

Kuukauden ostosten loppusummaksi tuli siis 68,61.

8 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia todella edullisella summalla! Mitomon ja Reipinolan naamiot ovat molemmat hyviä. Ja toivottavasti tykkäät siitä Gel-look päällyslakasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitomon naamioita onkin tullut käytettyä, mutta Reipinolat on vielä korkkaamatta :) Päällyslakkakin on vielä testaamatta, kun odottelen, että kynsiin tulis taas hieman lisää pituutta.

   Poista
 2. Ai L'Orealin puhdistusöljy on lopetettu! Mun on pitänyt ostaa sitä testiin jo pidemmän aikaa, mutta enpä sitten varmaan ostakaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on valitettavasti kuopattu. :D Toivottavasti vaan väliaikaisesti, jos vaikka tulis uus versio siitä.

   Poista
 3. Mäkin ostin Saiturista Mitomon naamioita:)
  En oo vielä kokeillut, mutta toivottavasti ovat hyviä. Uskon, että ovat:)

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuo Mizonin etanavoide ja se onkin hyvä tuote esim. meikin alle. Olen muutenkin innostunut etanatuotteista, kuten näköjään sinäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi hyvä tuote, etenkin rasvaiselle iholle :) Näistä kaikista etanatuotteista on tulossa postausta myöhemmin :)

   Poista