keskiviikko 23. elokuuta 2017

Virve Made Me Buy It


Kun Ostolakossa Virve kertoi alkukesästä jaderullauksesta, en ihan heti innostunut kyseisestä härvelistä. Mutta kun luin taikasanat "Lisäksi monet, jotka kiristelevät esimerkiksi unissaan hampaitaan ja saavat sen aiheuttaman mikrojännityksen seurauksena päänsärkyä ovat kuulemma saaneet jaderullailusta apua oireisiinsa.", oli pakko käydä napsauttamassa rulla ebayn ostoskoriin. 

En ole mikään kova stressailija, enkä välttämättä muuten huomaisikaan stressaantuvani, ellen alkaisi öisin kiristellä hampaita. Tämä on todella huono tapa, koska ensinnäkin se kuluttaa hampaita, mutta aiheuttaa myöskin päänalueen lihasten kiristymistä ja jatkuvaa päänsärkyä. Hammaslääkäristähän saisi purentakiskot, mutta siitä myöskin köyhtyisi muutaman satasen. Joten jos jokin, joka maksaa vain parin euron verran auttaa rentouttamaan poskilihaksia, niin pakkohan se on kokeilla!
Tilasinkin oman rullani lähes heti Virven postauksen luettuani. Täysin ongelmitta rulla ei kuitenkaan saapunut perille. Kun vielä heinäkuun puolen välin paikkeilla rullaa ei näkynyt eikä kuulunut, ilmoitin myyjälle, etten ollut saanut tuotetta ja sain rahat takaisin. Tilasin sitten toiselta myyjältä ja rulla saapuikin parissa viikossa hyvin pakattuna. Mutta ei siinäkään vielä kaikki! Kun olin kiskomassa rullaa ulos pakkauksestaan irtosi tuo isompi pää pois varresta. Koska olin siinä vaiheessa saanut odotella jaderullan testausta, päätinkin sitten vain liimata osat yhteen ja toivoa parasta. (Kuumaliimaus kesti vain pari rullauskertaa, nyt testissä on koruliima ja so far so far so good.)
Käytän tätä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle ja kyllähän ne poskilihakset vaan rentoutuu! Ja on tässä jotain muutakin taikaa, sillä mun mielestä iho näyttää hehkeämmältä aina kun on ihoa jadella rullannut. 


Pienempi rulla sopii hyvin silmänympärysalueen rullailuun ja isommalla saa helposti käsiteltyä muut kasvojen alueet. Jade tuntuu mukavasti viileältä jopa huoneen lämmössä ja voisin kuvitella, että ainakin ne, joilla silmänympärykset turpoavat helposti, saisi jaderullauksesta apua.


Ei yhtään pöllömpi parin euron satsaus!Kiinostaako tämmöiset erikoisemmat ihonhoitovälineet?

10 kommenttia:

 1. Pitääpä varmaan hankkia tuollainen jaderulla, kuulostaa mielenkiintoiselta! Lisäksi se on esineenä kaunis, siinäkin lisäsyy kokeilla sitä! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos vaikka ei tykkäisikään, niin ei siinä kyllä köyhdy kuin max 2 euroa :)

   Poista
 2. Mä olen kans harkinnut jaderullan hommaamista ja nyt sain ihan uutta intoa, kun luin sun kokemuksista:) . Mulla on leuat välillä päivisinkin tosi hellänä, kun puristan naama pinkeenä leukoja yhteen ihan alitajuisesti. Varmaan hirveen näköistä katellakin sellaista hampaiden kiristelyä;) Rullalla olis töitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä on kyllä tosi helppo hieroa kiristyneitä lihaksia :)

   Poista
 3. Ehkä mä sorrun vielä joku päivä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää ainakin mukavammalta tuntuu kuin mikroneulain :D

   Poista
 4. Mää oon epäluulonen ja siksi varmaan pitäis kokeilla tätä. :D Yökisko on muuten hampaittenkiristelijöille hyvä juttu. Mää oon jyrskyttäny hampaitani niin paljon öisin, että oli jo pintoihin tullu kulumia. Ainaki kisko suojaa enemmiltä kulumilta, jos ei muuta apua ookaan mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tällä ainakin mukavan naama hieronnan saa, jos ei muuta :D
   Mä oon kyllä vakavissani harkinnut sitä kiskoa, mutta opiskelijalle se on kyllä liian suuri satsaus :(

   Poista
 5. Tää on ollut mulla himotuslistalla! Mulla kävi kans yhden Ebay-tilauksen kanssa niin, ettei tuotetta vaan saapunut. Onneksi siellä on helppo reklamoida ja sainkin rahat tyyliin seuraavana päivänä takaisin :D ( mä tilasin sen naamakarvojen poistamiseen tarkoitetun rullahärpäkkeen, ja senkin muuten sai Virve ostamaan :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaystä on kyllä ihan suht turvallista tilata :) Mä en oo vielä siihen sortunut, vaikka joskus kyllä mietin, että pitäiskö :D

   Poista