tiistai 8. elokuuta 2017

Heinäkuun ostokset

Tämän postauksen piti tulla jo perjantaina, mutta mukavin viikonloppu aikoihin vei mukanaan, enkä sitten ehtinyt naputtelemaan postausta. Olin torstaista maanantaihin pääkaupunkiseudulla, kun olin Kuninkuusraveissa lauantaina ja sunnuntaina. Lauantai-iltana käytiin myös iltajuhlassa, jossa esiintyivät Laura Voutilainen, Jari Sillanpää, Juha Tapio ja Lauri Tähkä, ja vetivät kyllä mielettömän hyvän show'n!!

Perjantaina ehti vähän shoppailemaankin ja suosittelenkin käymään Vantaan Martinlaakson ostarilla Saiturinpörssissä. Kosmetiikkahyllyiltä löytyi paljon kaikkea jännää, mm. Mitomon sheet maskeja!

Mutta palataanpa vielä heinäkuun ostoksiin..


Lidlistä piti ostaa taas uusi käsisaippua. Cien Cherry Blossom 1,29.


Lähdin Tokmannilta ostamaan Nivean silmämeikinpoistoainetta, mutta mukaan lähtikin muutama muukin tuote. Ostosten loppusummaksi tuli 20,07.


Tilasin myöskin lisää The Ordinarya. Retinol 1% on kyllä hurjan tehokasta kamaa!


Glycolic Acid tuli muuta porukkaa noin viikon jäljessä. Yhteensä nämä kustansivat 28,73.


Hoitoainetta kuluu niin paljon, että päätin turvautua tällä kertaa hieman isompaan pulloon. Tresemmé maksoi 4,98.


Lorealin öljyputsarin vedellessä viimeisiään päätin turvautua taas Lidlin valikoimiin ja sieltä ostin kehutun miselliveden 2,79.


Muistin vihdoin Lorealin Extraordinary Clay-tuotesarjan olemassaolon, kun tarvitsin uutta shampoota. Tätä on pitänyt testata jo ajat sitten, mutta en koskaan muista ostaa. Lisäksi Maybellinen Brow precise -kynä. Nämä 9,09.


Cocopandalta sai 10 euroa alennusta, kun tilasi uutiskirjeen ja sieltähän tuli sitten haalittua tarpeita. Nämä kustansivat alennuksen jälkeen 49,10.


Myöskin Bearel sai osan palkastani. ACOn aurinkosuojavoide loppui, joten tilalle piti saada Misshan all-around Safe Block. Ja tokihan sitä piti tilata vielä jotain lisäksi, joten päädyin hauskanmalliseen Holika Holikan putsariin. Nämä kustansivat 21,48.


Elokuun puolella perille saapui tilaus Beautynet Korealta. Jos on vailla halpoja sheet maskeja, kannattaa suunnata katseet ko. putiikkiin. Näiden kappale hinta oli lähes tulkoon ilmainen. Postareita tuli noin 8 euroa, mutta itse sheet maskit maksoivat vain vaivaiset 7,80.

Ja koska oli melkolailla kakka kuukausi ja paypal ilmoitti tililläni olevan rahaa, ostin kolme Tonymolyn sheet maskia lisää (3,80) ja Virven innoittamana Jaderullan (1,62). Nämä vain eivät vielä ole ehtineet perille.

Loppusummaksi tuli siis 150,75. Lopetan työt elokuun lopulla, joten kukkaronnyörejä täytyy alkaa taas kiristämään.

12 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! Tuo Holika Holikan putsari on jännä ja Sheet maskit ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holika Holikan putsari jättää ihon ihanan pehmeäksi :)

   Poista
 2. Tosi kivoja ostoksia ja Ordinaryistä iso jee:)
  Sheet maskeja näemmä vähän isompi läjä. Taidat tykätä niistä;) :D

  VastaaPoista
 3. Misshan aurinkovoiteesta olisi kiva kuulla lisää. Ja onpa mahtava kasa naamioita, olen aivan innostunut niistä taas pienen tauon jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitanpa Missha-toiveen korvan taakse :) Mä oon pitkään toivonut, että olisi kunnon läjä kangasnaamioita jemmassa, niin voisi paremmalla omalla tunnolla käyttää. Nyt onneksi on! :)

   Poista
 4. Ihana kasa sheet maskeja! :D Mun täytyy kyllä tilata The Ordinarylta jossain vaiheessa jotain kokeiluun, en oo vieläkään testallut sarjalta mitään. Tuo Retinol todellakin kyllä kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tilaat Retinolin testiin, niin kannattaa aloittaa käyttö ensin ihan pieneltä alueelta, koska iho alkaa uusiutumaan todella tehokkaasti ;)

   Poista
 5. Oo, se jaderulla on mullakin ostoslistalla :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen, jonka tilasin ei koskaan saapunut perille, joten toivottavasti nyt tilattu tulee!

   Poista