sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Claudia

Päätin pari viikkoa sitten tehdä tilauksen Cocopandalle, kun muutama must have tuote alkoi näyttämään loppumisen merkkejä. Yli 30 euron tilauksiin sai alle kolmella eurolla mukaan Mesauda Milanon Top Model huulipunan. Koska en tietenkään voinut vastustaa halpaa punaa, klikkasin ostoskoriin punan sävyssä Claudia.


En ollut koskaan aiemmin kuulutkaan koko merkistä, mutta pieni google-session paljasti tuotteiden olevan vähän hintavampaa "drugstorea". Tilasin merkiltä myös yhden toisen tuotteen, mutta siitä lisää myöhemmin.

Claudia on ihanan pirtsakka fuksian pinkki, joka sopiikin tähän vuoden aikaan loistavasti. Korkkasin tämän heti paketin saatuani käyttöön ja ihan ensimmäiseksi olin todella yllättynyt kuinka vähän tämä tuntuu huulilla. Kun on pitkään käyttänyt kuivia mattahuulipunia, oli ihan virkistävää levittää huulille tuotetta, joka ei kiristellyt ollenkaan.


Usein kosteuttavammat punat saattaa karkailla huulten reunojen ulkopuolelle tai kerääntyä juonteisiin. Vähän jännittikin, kun heräsin tuona ensimmäisenä käyttöönottopäivänä päikkäreiltä ja katsoin peilistä miten puna oli käyttäytynyt. Mutta siinähän se oli vielä aivan täydellisenä.

Tämä onkin osoittautunut erittäin pitkäkestoiseksi. Exhibit A:


Tässä kuvassa puna oli ollut huulilla jo ainakin viisi tuntia ja kuvan otin heti kun olin syönyt makaronilaatikkoa.

Exhibit B:


Tässä edelleen saman päivän aikana noin tunnin ja yhden jäätelöpuikon jälkeen. Vaikka puna on selvästi kulunut huulilta, se on kuitenkin tehnyt sen tasaisesti. Tämä onkin se ominaisuus, jota arvostan hyvissä huulipunissa.

Claudian perusteella, voisin hyvinkin hankkia muutaman sävyn lisää näitä, jos siis olisi tarvetta uudelle huulipunalle ;) Näiden suositushinta on noin 8 euroa.


Onko Mesauda Milano ihan tuntematon merkki?

6 kommenttia:

 1. Fuksiapinkki on mun lemppari kesäsävy, aivan ihana<3
  Mesauda Milano ei ole tuttu muuta kuin nimeltä Cocopandan sivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden parin tuotteen perusteella voin kyllä suositella lämpimästi muitakin merkin tuotteita :)

   Poista
 2. Todella kaunis sävy, mäkin tykkään jos huulipuna kuluu tuollain tasaisesti, se ei haittaa ollenkaan. Huonolaatuisena pidän niitä, jotka kaikki lähtee kerralla huulilta ja rajaukset on vaan jäljellä. :D

  VastaaPoista
 3. Kylläpä kestää hyvin! Mulla on lähinnä vain edullisia punia, ja kaikki aina katoaa syödessä :D

  VastaaPoista