maanantai 12. kesäkuuta 2017

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa - Olive You

Mulla on ollut pitkään semmoinen kausi, ettei meikit ole hirveästi inspiroineet. Kevään uutuustuotteetkaan eivät ole hirveästi aiheuttanut muuta kuin olkien kohauttelua. Ihonhoito onkin ollut se, johon olen jaksanut eurojani laittaa, mutta kun Charlotta Eve keksi, että voitaisiin useamman bloggaajan kesken tehdä meikki samalla paletilla, niin olihan siihen hommaan pakko päästä mukaan!


Mukaan lähti 40 bloggaaja, joista muotoutui kätevästi neljä kymmenen hengen ryhmää. Paletit meille sponsoroi Pretty.fi, joka myös antoi postauksen lopusta löytyvän alekoodin.

Paleteiksi valikoitui 4 NYX Professional Makeupin Perfect Filter -palettia. Olen monesti sanonut, että vihreät luomivärit on hyvin kaukana omalta mukavuusalueelta, mutta halusin haastaa itseäni, joten valitsin Olive You -paletin.


Paletissa onkin todella kivoja ja helppokäyttöisiä vihreän sävyjä, mutta myös kotoisampia lämpimiä sävyjä. Etenkin tuo alarivin luumun sävyinen nappi pisti heti silmään ja pieni kiusaus olikin, että olisin valinnut sen tähän meikkiin. Mutta koska olin päättänyt haastaa itseni, niin koitin malttaa pitää siveltimet erossa siitä.


Pohjustin luomet ensin Milanin primerilla ja siihen päälle levitin NYX Professional Makeupin Jumbo Eye Penciliä sävyssä Milk. Tuo kynä on ihan must, jos haluaa saada sävyt kunnolla toistumaan luomilla! Tein sen jälkeen varjostukset paletin ylärivin keskimmäisellä sävyllä, joka osottauituikin oikein loistavaksi häivytyssävyksi. Liikkuvalle luomelle lisäsin ulko- ja sisänurkkiin ylärivin ensimmäistä sävyä oikealta katsottuna. Luomen keskiosaan laitoin alarivin vaalean vihreää, eli tuo joka on alarivissä ensimmäinen oikealta. Päätin vielä hieman tummentaa silmän ulkonurkkia, joten niihin laitoin tuota alarivin keskimmäistä jännän harmaata. Alaluomella on ylärivin pronssinen metallisävy (toinen vasemmalta).


Rajasin silmät niin ripsirajasta kuin myös alaluomen "vesirajasta" essencen gel eye pencilillä (sävy 03 urban jungle). Ripsillä on myöskin essenceä Lash Princessin muodossa ja irtoripset on Revlonin Flirtyt.


Ja koska tein syrjähypyn mukavuusalueen ulkopuolelle, niin tein sen sitten kunnolla ja jätin huulet todella nudeiksi. Vaikka kyllä mietin, että minkähän punaisen sävyn voisin vihreään silmämeikkiin yhdistää. Lopputuloksesta olisi saattanut tulla turhan jouluinen, niin päädyin sitten vain värittämään huulet e.l.f.:in mineral lip linerilla (sävy Rose).

Pakko kyllä myöntää, että olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ja voisin hyvinkin esiintyä tämän näköisenä muuallakin kuin vain blogikuvissa.


Käytetyt tuotteet:

Kasvot
-The Ordinary High Adherence Silicone Primer
-L'oréal True Match foundation (W1)
-Maybellinen Fit me! concealer (15)
-Avon magiX multi-benefit illuminator
-Rimmel Stay Matte puuetri
-Lumene Arctic Sun Bronzer (1 Päivän Hehku
-essence exit to explore blush
-Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights

Silmät ja kulmat
-Maybellinen BROW precise micro pencil (Blonde)
-Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax (Blonde 3)
-Milani Eyeshadow Primer
-NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil (Milk)
-NYX Professional Makeup Olive You paletti
-essence gel eye pencil waterproof (03 urban jungle)
-essence Lash Princess
-Revlon Flirty lashes

Huulet
-e.l.f. mineral lip liner (rose)


Käythän myös katsomassa mitä muut ovat saaneet tällä paletilla aikaan alla olevista linkeistä!Sitten siihen alekoodiin! Kun ostat kolme NYX-tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan, kun syötät kassalla koodin NYX6U3KMR. Koodi on voimassa 9.7.2017 asti ja mikäli haluat ostaa 6 tuotetta, alennuksen saat kahdesta halvimmasta tuotteesta jne. Joka kolmas NYX -tuote on siis puoleen hintaan!

Ensi viikolla homma jatkuu kymmenen uuden bloggaajan ja Rustic Antique -paletin merkeissä.

18 kommenttia:

 1. Mietin itsekin, että käyttäisin tuota Milkiä pohjalla, mut sit se vaan unohtui. Ihanasti näkyy tuo vaaleanvihreä sen päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milk on kyllä ihan ehdoton värikkäiden luomivärien alla ja varsinkin vähän heikompi pigmenttisten :)

   Poista
 2. Ai että miten kaunis meikki, ihan silmät lepää tässä taideteoksessa!

  VastaaPoista
 3. Näytät upealta:) Vihreä sopii sulle todella hyvin:)

  VastaaPoista
 4. Vau, todella upea meikki! Todellakin useammin vihreä käyttöön :) Kiitos kun olit mukana <3

  Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

  VastaaPoista
 5. Oi, tää on tosi kiva. Jotenkin ihanan raikas ja leikkisä <3

  VastaaPoista
 6. ooh, ihanasti oot saanut noi sävyt eloon!

  VastaaPoista