torstai 1. kesäkuuta 2017

Toukokuun ostokset

Toukokuussa tuli pidettyä kukkaron nyörit tiukalla, koska päätin kerrankin olla järkevä ja siirtää isomman summan säästöön. Eipä mulla kosmetiikan suhteen ollutkaan onneksi mitään erityisiä mielitekoja, joten nyt olikin oiva tilaisuus säästää. Tai no olisihan niitä ollut, mutta ei mitään semmoisia, jotka olisi pitänyt saada sillä sekunnilla. ;) Ostosten loppusumma pääsi silti vähän yllättämään, koska kuvittelin sen jäävän vielä alhaisemmaksi.


Huhtikuussa loppui hiuskiinne, joten sille tuli tarvetta. Päätin jatkaa Biozellilla, mutta valikoin tällä kertaa miedomman Aina-linjan kiinteen. Tämä maksoi 4,39€. Samalla reissulla päädyin essencen pisteelle ja sieltä mukaan lähti Fast Cuticle Remover, 2,19€.


Lorealin Hydra Genius -essence oli poltellut jo jonkin aikaa ja alkukuusta sen sitten kiikutinkin Halpa Hallin kassalle, jossa se pikaisella tutkimisella oli tienoon halvin hintaan 8,99€. Lorealin Sublime Soft -kasvovesi hämmästytti naurettavan halvalla hinnallaan (2,48€), joten päätin ostaa sen testiin. Ja koska olen laulanut ylistyslaulua Garnierin Respons -sarjalle, niin pitihän tämä uutukainen vaahterajuttunaamiokin päästä kokeilemaan! Sen hintalapussa oli numerot 3,89€.


Uudelle hoitoaineelle ja naaman puhdistusaineellekin tuli tarve toukokuun aikana, niin nehän piti käydä myöskin hakemassa. Glissin hoitsikat oli tarjouksessa 2 kpl/5,50€. Neutrogenan putsari maksoi 6,99€.


Multa tiedusteltiin halusinko tilata jotain Dermosililta, joten tuli hyvä sauma hankkia uusi konjac-sieni (4€) ja koska olen jo tovin pähkäillyt jonkun kasvoöljyn hankkimista, niin sekin päätyi sitten ostoskoriin ja maksoi siitä 11,50€.


Koska toukokuu oli pihistely kuukausi, niin tein poikkeuksen silmienpoistoaineenkin kohdalla, enkä ottanut sitä tuttua ja turvallista Niveaa, vaan päädyin halvempaan Garnieriin (3,79€). Seuraavaksi palaan kyllä takaisin Nivean pariin, sillä vaikka ei tämä Garnierkaan huono ole, niin kyllä Nivealla lähtee vedenkestävä ripsari huomattavasti helpommin pois!

Kuukauden saldoksi tuli säästöistä huolimatta silti ihan reipas 53,72€.

10 kommenttia:

 1. Hyvin musta silti pihistelty, itseltä taisi mennä reilu satanen, joka oli hyvä pihistely itseltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tämä postaussarja on kyllä ollut silmiä avaava, kun on tajunnut miten paljon sitä tuleekin ostettua kosmetiikkaa :D

   Poista
 2. Tosi hyvin pihtailtu :D tuo Neutrogenan putsari on aivan huippu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva ja hyvän tuoksuinen :) Tässä kuussa saattaakin sitten tulla tuhlattua enemmän :D

   Poista
 3. Lorealin hoitovesi on poltellut mullakin jo hyvän aikaa, koska uutuus.
  Tänään sen sitten raaskin ostaa kun cittarissa oli Lorealin tuotteet -40%, hintaa sille jäi näin ollen muutaman sentin vaille 6€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo ei kyllä ollut paha hinta ollenkaan! :)

   Poista
 4. Tykkään tosi paljon tuosta Garnierin hiusnaamiosta, vaikka se onkin aika äitelä tuoksultaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä aika stydi tuoksu, mutta on kyllä todella hoitava :D

   Poista
 5. Hyvin pihistelty! En nyt ole pitkään aikaan laskenut, paljonko on kulunut kuussa rahaa :D Veikkaan n. 100-150 euroa, kun kuun loppuhetkillä tilasin Beccan puuterin ja muut ostokset olivat sitä ennen. n. 80-100 euroa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ollut ihan jännää nähdän kuinka pahasti omat arviot ostosten loppusummasta on mennyt metsään :D Tässä kuussa saattaa helpostikin tulla toi noin 100 euroa kasaan..

   Poista