perjantai 2. kesäkuuta 2017

Toukokuun loppuneet '17


Käydäänpäs perinteiseen tapaan taas menneen kuun loppuneiden tuotteiden kimppuun. Näitä tulikin tällä kertaa ihan onnettoman pieni kasa. :D


Tämä nimihirviö, eli Rezepte der Oma Gertrude Volumen Spülung, oli oikein mukava luonnonkosmetiikan hoitoaine tuttavuus. Puolen litran pullo oli todella riittoisa ja pumppupullo helpotti käyttöä, ei tosin enää siinä vaiheessa kun piti koittaa saada loputkin aineet pohjalta pois.

Fruit Explosion on parhaimman tuoksuinen Rexonan suihkusaippua. Tämä yksilö päätti tehdä kamikaze syöksyn lattialle ja sen seurauksena sen korkki hieman vaurioitui. Ei onneksi kovin pahasti. Herkullinen tuoksu toimii niin käsi- kuin suihkusaippuassakin.

Holika Holikan Dodo Cat putsari tuli puristeltua viimesiään myöten tyhjäksi. Soma pakkaus näyttää kivalta kylppärssä eikä sisältökään yhtään hullumpaa ole.


Yllättäen loppui myös Nivean silmäaine! ;) Myöskin konjac-sieni alkoi näyttää hyytymisen merkkejä, joten sekin sai mennä.

Viime syksynä Helsingin reissulla törmäsin H&M:n Soothing Clay Maskiin ja sehän piti ostaa kokeiluun. Tämä olikin tosi kiva, vaikka ehdin hukkaamaan käyttöohjeet ennen tuotteen korkkaamista, niin käyttö meni vähän mutu-tuntumalla.


The Ordinaryltä loppui kaksi tuotetta: High Adherence Silicone Primer ja ihonhoitorutiini postauksessakin vilahtanut Alpha Arbutin 2% + HA. Primerista mulla on jo uusi korkattuna,  mutta voi olla, että sen jälkeen pitää jo päästä testaamaan jotain muuta. Alpha Arbutinia täytynee ostaa myös uusi puteli, kun seuraavaksi tilaan The Ordinarya.

Maybellinen Brow precise kynästäkin loppui jotoinen käytössä ollut kappale! Tämä on kyllä tosi hyvä muuten, mutta tuntuu loppuvan nopeammin kuin esim NYXin vastaava. Mutta tämä on helpommin saatavilla, joten todennäköisesti pysyn vielä toistaiseksi Maybellinen leirissä.

Vain 9 loppunutta tällä kertaa..

6 kommenttia:

 1. Täällä odotellaan kovasti Ordinaryn tuotteita, en malta odottaa että pääsen testailemaan :D Ja voi että tuo dodo cat on söötti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät ordinareistä :D Se on kyllä tosi soma :)

   Poista
 2. Apua miten söpö pakkaus kissaputsarissa. <3

  VastaaPoista
 3. Fruit Explosion on myös suosikkini Rexonoista :) Katselinkin äskettäin Prismassa noita kivan edullisia luonnonkosmetiikan hiusjuttuja. Pitänee vissiin jossain vaiheessa ostaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FE on kyllä herkullisen tuoksuinen :) Mää yllätyin kyllä ihan positiivisesti, miten hyvä tuo hoitoaine oli :)

   Poista