sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Honey

Koska sunnuntai on mitä mainioin päivä tehdä nettiostoksia, halusin kertoa teille helposta tavasta säästää ostosten loppusummasta. Honey on Google Chromeen saatava lisäosa, joka automaattisesti etsii sopivimmat alekoodit.

Homma toimii näin: kuvitellaan, että haluaisit ostaa vaikka Lookfantasticista Estee Lauderin Double Wear -meikkivoiteen.


Sivulle mennessä, huomaat, että ahaa honeyn ikoni ylänurkassa aktivoituu, joten lisäosa toimii ainakin tässä kaupassa.


Klikkaamalla ikonin auki näet mitä eri koodeja honeyllä on tarjota. Tässä välissä voit rauhassa tehdä ostoksia, kunnes olet valmis siirtymään kassalle.


Kassalla lisäosa aktivoituu jälleen ja kertoo, että sulla olisi kuponkeja käytössä. Ja koska hölmöähän se olisi olla säästämättä, klikkaat "save money".


Tässä vaiheessa honey alkaa kokeilemaan toimiiko mikään sen tiedossa olevista koodeista. Kätevää tästä tekee sen, ettei itse tarvi syöttää koodeja, vaan tämä tekee sen ihan itse.


Tällä kertaa ei kuitenkaan löytynyt voimassa olevaa koodia, mutta kappas sait silti 10% loppusummasta pois hyvästä yrityksestä!

Suomalaisissa nettikaupoissa tämä ei vielä toimi, vaikka esim. H&M:n sivuille se tarjoaakin koodeja. Ne vaan ovat jenkkien henkkamaukan verkkoputiikkiin sopivia.

Catarina vinkkasi taannoin hyvästä Real Techniquesin sienitarjouksesta iHerbin sovelluksen kautta tehdyistä tilauksista, mutta minähän tapani mukaan olin liian hätäinen ja onnistuin kämmimään tilauksen niin, etten saanutkaan sitä alennusta, jonka olisin halunnut. Mutta laitoin tilauksen äkkiä peruutukseen ja tilasin uudestaan ihan tietokonetta käyttäen ja tässä tilanteessa honey tuli apuun ja sain kuin sainkin pienen summan höylättyä pois!


Oletko kuullut/käyttänyt honeya?  

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen juttu. Enpä ole tällaisesta kuullutkaan. Pitää muistaa tutkia asiaa. Kiitos, kun vinkkasit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tämä on vielä melko uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa oikein hyvältä hommalta :)

   Poista
 2. En ole käyttänyt, mutta kuulostaa kiinnostavalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan, ei siinä ainakaan mitään häviä :)

   Poista