maanantai 5. kesäkuuta 2017

Avon haul


Päätin taas pitkästä aikaa laittaa Avonille tilauksen vetämään, kun uusimassa kuvastossa oli oikein mukavia tarjouksia. Mulle menee Avon innostus vähän kausittain, niin että kun innostun niin saatan tilata paristakin perättäisestä kampanjasta, mutta sitten saattaa mennä puolikin vuotta ellei enemmänkin, etten oikein jaksa innostua. Muutamia tarjouksia tuli tällä kertaa hyödynnettyä, mutta päätin myös tarkemmin silmäillä niitä pienemmällä printattuja tuotteita, jotka ei niin helposti silmiin osu.


Mulla on jalat päässyt taas ihan kammottavaan kuntoon, joten jalkavoide oli yksi niistä ensimmäisistä tuotteista, jotka kelpuutin mukaan tilaukseen. Foot Worksin Cracked Heel Treatment lupaa kosteuttaa ja hoitaa urean ja AHA-happojen avulla. Tätä olen ehtinyt vain muutaman kerran vasta käyttää, mutta vaikuttaisi ihan kosteuttavalta.

Blissfully Nourishing Nail Spa on käsille ja jaloille tarkoitettu kosteuttava naamio. Tätä levitetään jaloille (tai käsille) ja sen jälkeen jalat joko kääritään pyyhkeeseen tai sujautetaan kosteuttavat sukat jalkaan ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia, minkä jälkeen naamio pyyhitään pois. Tämän mä korkkasin heti saapumispäivänä ja vaikutti hyvältä! Tuoksuu myös ihan älyttömän herkulliselle!


Clear Skin Pore Penetrating -putsari oli vähän heräteostos, koska en nyt vielä olisi tarvinnut uutta. Tämä on vaan useamminkin houkutellut, niin päätin tilata jemmaan.

Skin so Soft -karvanpoistovoide oli oikeastaan semmoinen must tuote, jota halusin päästä testaamaan. Mulla oli joskus aiemmin bikinirajalle tarkoitettu aine, joka ei kylläkään siinä sille myönnetyssä tehtävässään toiminut erityisen hyvin ja sen käyttö unohtuikin melko pian. Löysinkin sen sitten taannoin laatikostani ja päätin käyttää loppuun jalkakarvoilla ja se toimi siinä niin erinomaisesti, että ajattelin tämän säärikarvoille tarkoitetun tuotteen hankkia ja katsoa toimiiko yhtä hyvin.


Vartaloöljyt oli tarjouksessa, minkä vuoksi villillä kortilla mukaan pääsi asteittain päivettävä suihke Skin So Soft Enhance & Glow. Tätäkin olen pari kertaa ehtinyt suihkasta, mutta en kyllä vielä ole huomannut mitään itsestään ruskettumista. Tämä kyllä imeytyy todella nopeasti ja tuoksuu hyvältä, joten ei edes haittaa, vaikka ei mitään erityistä rusketusta tulisikaan.

Nyt kun oma hiusten väri on päässyt kasvamaan jo aika pitkäksi, eikä vaurioitunutta latvaa ole enää jäljellä niin paljon, niin olen huomannut, että on aika turhaa pestä hiukset kosteuttavalla shampoolla. Siksipä tilasinkin rasvoittuville hiuksille sopivan Naturals Clean Slate -shampoon. Ja jos tässä on ollut hyvältä tuoksuva teema, niin se jatkuu tämänkin kanssa! Pari kertaa tätäkin vasta ehtinyt testaamaan ja vaikuttaa lupaavalta.

Myös hiusseerumit oli tarjouksessa, niin päätin tilata arganöljyä sisältävän seerumin. Tämä odottaa vielä edellisen hiusöljyn loppumista, jonka jälkeen tämä pääsee käyttöön.


Youth Restore face cream on tarkoitettu 45+ ikäisille, mutta eipä se rasva tiedä minkä ikäiselle iholle sitä lätkitään. Tämäkin oli tarjouksessa ja taikasanat "vähentää maksaläiskiä" sai naputtelemaan tuotteen mukaan tilaukseen.

Naturals Hydrating Aloe & Cotton -mistin halusin tilata, koska tykkään istuskella kesäisin mun parvekkeella ja välillä siinä tulee niin kuuma, että on kiva suihkia raikastavaa nestettä naamalle raikastukseksi. Tämä tuoksuu puhtaalle pyykille.


Ultra Color Absolute -huulipunat on nyt poistumassa myynnistä, niin ehdin nappaamaan sieltä ruskean sävyisen Coffee Creme -punan. Mattahuulipuna kauden jälkeen tämä tuntuu pelottavan liukkaalta, mutta sävy on kyllä aika passeli. Yhtään ruskeaa punaa mulla ei aiemmin olekaan ollut, joten tämä tuli "tarpeeseen" ;)

Suojakertoimen 30 sisältävää huulirasva tulee kesällä tarpeeseen. Tämä on todella vahamainen ja hieman hankala levittää, mutta tuntuu kyllä sitten hyvin suojaavalta!

Tilasin myös varpaankynsienleikkurit, mutta nämä osoittautui aivan sysipas.. todella huonoiksi, joten palautan nämä takaisin mikäli vain muistan.


Kiinnostaisiko lukea enemmänkin jostain postauksen tuotteesta?

10 kommenttia:

 1. Tuo face mist jäi kiinnostamaan, kivan raikkaan näköinen pullokin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yllättävän hyvä! Ainekin tulee ulos pullosta semmosena kevyenä sumuna :)

   Poista
 2. Mulla on joskus ollut karvanpoistovoide, mutta sitten aloin miettimään, että mitähän aineita nämä sisältää, jotka saa karvat irtoamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä aika tuhti haju, joka kieltämättä tuntuu siltä kuin levittäisi kunnon myrkkyjä iholleen :D

   Poista
 3. Tuo kasvosuihke on parasta! Olen kaksi jo niitä käyttänyt :)
  Tuo shampoo on myös hyvä syväpuhdistaja omille hiuksille, lähtee mömmöt pois hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvosuihke toimii kyllä erinomaisesti siinä tarkoituksessaan johon sen hankin :) Shampookin on jopa yllättävän hyvän tuntoinen.

   Poista
 4. Minäkin tykkään tosta kasvosuihkeesta. Säilytän sitä jääkaapissa ja suihkin aamuisin kasvojen pesun jälkeen naamalleni.
  Ihan kiva ja edullinen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jääkaappisäilytys olikin hyvä vinkki :)

   Poista
 5. Avonin tuotteiden ulkonäkö on raikas ja herättää aina myönteisiä fiiliksiä:) Mist vaikuttaa kiinnostavalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avonilla on kyllä ihan hirvittävä määrä tuotteita ja vaikka en olekaan ehtinyt kuin raapasta vähän pintaan, niin olen kyllä ehtinyt löytämään jo tosi monia helmiä :)

   Poista