tiistai 16. toukokuuta 2017

Laatikkoon unohtunutKun viimeksi laitoin tilausta vetämään iHerbille elfin matte lip colorit mielessä, mahtui mukaan vielä korealaisen Secret Keyn kuoriva naamio. Tajusin vasta myöhmmin, että ehkä se ei ollutkaan ihan järkevä ostos, koska olihan mulla niin paljon muitakin kuorivia tuotteita. Putilo unohtuikin pitkäksi ajaksi laatikon pohjalle.

Sitten eräänä päivänä Virven innoittamana tutkin ebayn koreakosmetiikan tarjontaa ja sattumalta törmäsin tuohon samaiseen naamioon ja kiinnostuinkin siitä heti uudestaan, koska naamio ei ollutkaan semmoinen kuin olin sen kuvitellut olevan.


Kyseessähän on geelimäinen tuote, joka murustuu iholle pyöriteltäessä vieden mukanaan kuollutta ihosolukkoa. Aivan kuten se pari vuotta sitten blogeissa suurta suosiota herättänyt V10:n naamio.

Valitettavasti tuoksu on tässä hieman eau de vessanpuhdistaja, mutta eipä se silti häiritsevä ole. En sitten tiedä kirkastaako tämä niin silminnähtävästi, mutta tätä on kiva käyttää aamuisin, kun haluaa ihostaan erityisen tasaisen.


Tämä onkin ihan varteenotettava vaihtoehto sille hintavammalle V10:lle. Secret Keyn naamio maksoi iHerbissä sen päiväisen kurssin mukaan vain 6,21€.


Oletko tutustunut tämmöisiin murustuviin naamioihin?

6 kommenttia:

 1. On kyllä loistava pihistä-vaihtoehto tämä. :) Tykkään siitä V10Plussasta nimittäin hirmuisesti.

  VastaaPoista
 2. Eau se vessanpuhdistaja, hyvin sanottu;)
  Tykkään geelimäisistä ja voidemaisista naamioista eniten. Jos törmään tähän tai vastaavaan, pitää ilman muuta testata em. Eausta huolimatta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tuoksu onneksi mitenkään häiritsevä ole :D

   Poista
 3. Musta on joskus tosi vaikea määritellä onko sitrustuoksu ihana vai vessanraikastinta muistuttava, mutta yleensä päädyn ekaan vaihtoehtoon, koska tykkään kaikista sitrusjutuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä semmoinen pieni ripaus makeutta tekee sitrustuoksusta hyvän, mutta välillä ero vessatuoksun ja hyväntuoksun välillä on kyllä todella pieni :D

   Poista