torstai 4. toukokuuta 2017

Dodo Cat


Näin pesunkestävänä Crazy Cat Ladynä, mulle voi myydä melkein mitä vaan, jos siinä on kissankuvia. Kun tuli taas uuden kasvojen puhdistustuotteen osto käsille, päädyin tutkiskelemaan Bearelin valikoimaa. Siellä silmiin osui tuubi, jonka kylkeä koristaa kissakuviot, ja olin jo lähes sillä sekunnilla klikkaamassa tuotetta ostoskoriin.

Holika Holika Dodo Cat Dust Out 3 in 1 Trans-foam Cleanser onneksi sopii ominaisuuksiltaan omalle epäpuhtaalle iholleni. Tämä lupaa syväpuhdistaa ihohuokosia ja kuoria kuollutta ihosolukkoa. Toimintaperiaate on kovin samanlainen kuin aiemmin paljonkin käyttämässäni Garnierin Pure Active 3-in-1 -putsarissa. Tuote toimii siis ihan perinteisen puhdistajan tavoin, mutta koska siinä on mukana pieniä rakeita, se myös kuorii ihoa, mutta tätä voi käyttää myös syväpuhdistavana naamiona.


Tämän koostumus ei ole ihan yhtä rouhea kuin Garnierin vastaavassa, mutta sopinee juuri sen vuoksi herkemmällekin iholle. Naamiona en ole itse tätä käyttänyt, koska omistan siihen tarkoitukseen paremmin sopivia tuotteita ihan liikaakin. Putsarina tämä toimii kyllä hyvin ja ihosta tulee suorastaan narskuvan puhdas. Putsarissa on jännän maanläheinen tuoksu, joka todennäköisesti tulee sen sisältämästä kaoliinisavesta.

Bearelista putsarin voi itselleen lunastaa hintaan 9,90.


Oletko kokeillut Holika Holikan tuotteita?

6 kommenttia:

 1. Onpas suloinen pakkaus! :D Mulla taitaa olla pari Holika Holikan kangasnaamiota, mutta muita merkin touotteita en ole ainakaan vielä kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangasnaamiot on kyllä hyvä keino tutustua uusiin aasialaisiin tuotemerkkeihin :)

   Poista
 2. Ooh no nyt on meikäläisen näköinen voide ja tulisikohan se Oskukin tätä nuuhkimaan. <3 Ihanaa viikkoa Marika <3

  VastaaPoista