tiistai 18. huhtikuuta 2017

Maybellinen Push Up DramaTajusinpa tässä taannoin, että olen muistanut useammassakin sivulauseessa kehua Maybellinen Push Up Drama ripsiväriä, mutta en ole sille kuitenkaan pyhittänyt omaa postaustaan. Koska tämä on lähes täydellinen ripsari, niin tokihan se ansaitsee oman hehkutuspostauksensa.

Varmaan lähes jokainen, joka päivittäin meikkaa ripsensä, etsii jatkuvasti sitä täydellistä ripsaria. Mun ei ole kyllä enää juurikaan tullut haikailtua muiden perään, kun tajusin, miten ylivoimainen tämä on kaikkiin aikaisemmin testattuihin ripsareihin verrattuna.


Päätin ottaa vertailuun monien kehuman Lash Sensationalin, joka mulla ei tee mitään ihmeitä. Tokihan se eroittelee, mutta tuuheuskin tuntuu keskittyvän vain ripsien juuriin. Push Up Dramalla tuuheus jatkuu ihan ripsien kärkeen asti. Nämä kuvat on otettu huonona ripisipäivänä, joten tulos voisi olla parempikin, mutta näillä mennään.


Niinä parina kertana kun olen hairahtunut käyttämään jotain muuta mascaraa ja palannu takaisin PUD:n pariin, olen aina ollut hämmästynyt miten paljon saankin sillä tuuheutta. Tuntuu ihan, että ripsien määrä tuplautuisi. Harmillisesti se ei ehkä ihan valokuvissa välity, mutta luonnossa sitäkin enemmän. Näihin kuviin molempia ripsareita on levitetty kaksi kerrosta.

Toivottavasti PUD:n valmistusta ei koskaan lopeteta, koska en usko, että ihan heti löytäisin tälle korvaajaa.


Oletko löytänyt täydellisen mascaran?

4 kommenttia:

 1. Tekeehän tuo sulla ihan tajutonta jälkeä, pitäisi varmaan itse kokeilla, josko pysyis omissa silmissä suttaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vedenkestävä kyllä saattaa sotkea, varsinkin jos on kovin öljyiset luomet.

   Poista
 2. Onpa selvä ero. Pitää varmaan itsekin testata saisko omista nysäripsistä noin upeat:)

  VastaaPoista