tiistai 7. maaliskuuta 2017

Tämän vuoksi en ole kynsibloggaaja

Charming Nails Taina bloggasi tässä taannoin siitä, kuinka hänen kynsiään oli Facebookissa haukuttu rumiksi ja musta se oli suorastaan pöyristyttävää, sillä jos Tainan kynnet on rumat, niin onko meillä muilla mitään toivoakaan? Haluankin nyt esitellä oikeasti rumat kynnet :D

Behold!


Juuri sopivasti tuosta etusormen kynnestä (varjoisammasta nurkasta) napsahti pala irti juuri ennen kuvien ottoa. Mulla oli joulunaikaan epätavallisen hyvässä kunnossa kynnet, mutta muistelisin, että lyhensin niitä ja sitten helvetti pääsikin irti ja nyt ne onkin ollut enemmän tai vähemmän liuskaset. Pääsääntöisesti siis enemmän.

Vaikka nämä joskus tästä kasvaisikin, niin etusormen ja keskarin kynnet alkavat käpristymään toiselta puolelta alaspäin, joten ei ne sillonkaan kauhean nätit ole.


Peukalonkynsi painiikin sitten ihan omassa sarjassaan! Huh huh! Oikean käden kynnet ei ole kyllä juuri paremman näköiset.

Ostin nyt ensiavuksi essencen kynsiöljyn, jos se vaikka vähän helpottaisi tähän kuivuuteen. Pitänee ehkä harkita tujumpien tehoaineiden hankintaa, jos tämä liuskottumisfarssi jatkuu vielä.

Mutta joo, semmosta ;)

10 kommenttia:

 1. Mä en oikeasti kanssa käsitä, miten Tainan kynsiä on voitu sanoa rumaksi, kaikkea ne ihmiset keksii. *huokaus* Eikä sunkaan ole, kuivat vain. Itsellä tulee helposti tuota samaa liuskoittumista ja etusormien kynsiä en kamalan pitkiksi voi kasvattaa, koska ne alkavat myös kääntymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuntuu kynnet voivan hyvin ainoastaan kesäisin. Muutoin ne näyttääkin sitten just tämmöseltä.

   Poista
 2. Ne on niitä täydellisiä ihmisiä, joilla on varaa moittia muita ;)

  VastaaPoista
 3. Eihän nämä nyt pahat ole :) en haukkuisi rumiksi, kuten en ylipäätään kenenkään kynsiä!! Sulla on hyvä malli ja pituus, öljyä vaan ja aluslakkaa suojaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos. En ole kyllä oikeastaan koskaan tykännyt kynsieni muodosta. Pikkurillit ja nimettömän on ihan ok, mutta muuten ne lyhyinä suorastaan pyöreät :D Se essencen öljy kyllä tuntuu selvästi kosteuttavalta, joten ei hullumpi ostos ainakaan tähän mennessä.

   Poista
 4. Ei ollenkaan pahat:) Mun omat aidot kynnet on surkeat hepposet tyngät liuskakynnet, ettei niillä paljon vilkutella kansanjoukoille;) Onneksi on ammattilaisia, jotka osaa hommansa ja loihtivat kynsitaidetta, eikä meitsin tarvitse työntää kätösiään hihoihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi on tosiaan ammattilaisia, joilla voi käydä kaunistuttamassa kynsiään :)

   Poista
 5. Näyttääpä kovin tutuilta ja ikä on vielä tuonut kynsiin kunnolla viiruja. En tajua miten kynnet on niin heikot, kun hiukset on paksua jouhta, mutta niin se vaan on. Ihanaa viikonloppua Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä hiuksetkin ihan ohuet lirut :D

   Sitä samaa! <3

   Poista