perjantai 24. maaliskuuta 2017

Kyykkyhoitis

Kyykkyviini on varmasti monille tuttu termi, mutta miltä kuulostaisi kyykkyhoitoaine? Kyykky-termillähän viitataan niihin kaupassa alimalla hyllyllä myytäviin halvempiin tuotteisiin. No okei, ei tuota varmaan käytetä muutoin kuin viinien kohdalla, mulle vain tuli termi mieleen, kun S-Marketin luonnonkosmetiikkahyllyllä pysähdyin katsomaan löytyisikö sieltä mitään uutta ja mielenkiintoista hoitoainetta.Perus Urtekramit ei nyt innostanut, vaan silmiin osui alahyllyllä hieman ensinäkemältä käsisaippuaa muistuttanut puteli, mutta koska hintalappu kertoi tuotteen olevan hiustenhoitoaine eikä hintakaan päätä huimannut (2,85€/500ml!) päätin tarttua tuotteeseen ja tutustua siihen paremmin. 


Rezepte der Oma Gertrude on luonnonkosmetiikkasarja on kehitetty eteläsaksalaisen Oma Gertruden yrtti- ja kasvilääketietoutta kunnioittaen. Volumen Spülung on tuuheuttava hoitoaine, jonka kasviperäiset ainesosat tuuheutta ohuita hiuksia ja antaa niille kimmoisuutta. Tuotteen sisältämässä luomukarpalouutteessa on runsaasti omega-3-rasvahappoja ja E-vitamiinia. Vaikuttavana aineena on käytetty myös vehnänalkioöljyä, joka kosteuttaa kuivia hiuksia.

En nyt voi sanoa, että olisin kokenut kummempaa tuuheutusta tämän avulla, mutta hoitis on kyllä muuten ollut hyvä. Hiukset tuntuu kosteutetuilta ja hoidetuilta. Tässä on myös kiva marjaisa tuoksu, joka ei tosin ole kovin vahva. Pumppupullo on myös superkätevä. Hintaansa nähden tämä oli kyllä erinomainen löytö!


Oma Gertrude -tuotteille on myönnetty Cosmos Natural sertifikaatti.


Onko joku muu kyykkinyt kaupassa Rezepte der Oma Gertrude -tuotteita?

8 kommenttia:

 1. En ole :D mutta sievä pullo on, marketissa voi tehdä varsinaisia löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pitäisi muistaa vain katsella vähän tarkemmin niille alahyllyillekin :D

   Poista
 2. En oo törmännyt tähän tuotteeseen, täytyykin kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua alkoi kiinnostamaan myöskin sarjan suihkugeelit tämän myötä :)

   Poista
 3. Voisin kokeilla, jos näen kaupassa. Mulla kuluu hoitoaineita aika paljonkin, ja ei haittaa vaikkei teho olisi niin huikea. Laitan vaikka öljyä sekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä hintaansa nähden runsaasti tavaraa :)

   Poista
 4. Näin tämän merkin jonkin tuotteen (oliskohan ollut sama hoitsikka tai jokin saippua...) meidän Prismassa. Täytyykin jossain välissä ostaa kokeiluun:) Kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että mulla on näitä osunu silmään silloin tällöin, mutta oon vaan sujuvasti ignoorannu ne :D

   Poista