maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kevättä ilmassa

Sain vihdoin viettää ihan oikean viikonlopun, kun ei tarvinut olla töissä ja otinkin ihan kaiken ilon irti siitä. Lämmin ja aurinkoinen sää edesauttoi hyvää fiilistä ja innostuin jopa laittautumaan normaalia enemmän, vaikka kävinkin vain hakemassa hieman jääkaapin täytettä kaupasta.


Meikki on mun signature lookille hyvin tyypillinen ratkaisu: vaaleaa helmiäistä luomille, joku siihen sopiva sävy luomivakoon ja runsaasti ripsaria. Päätin myös tehdä kissarajaukset ja jos seuraat mua Instagramissa niin saatoit huomata, kuinka hyvin rajaukset todellisuudessa onnistui :D

Laitoin ensin pohjalle elfin mineral eye primerin ja siihen päälle H&M:n voideluomivärin sävyssä Champers. Siihen sitten Sleekin Au Naturelista vaaleaa Taupea. Luomivakoon samasta paletista Toastia. Lisäsin vielä Blush Professionalista vaaleinta pinkkiä ulompaan osaan luomivakoa. Pinkki toi kivasti raikkautta lopputulokseen. Musta rajaus on myös Sleekin paletista. Sen piirtelin viistopäistä sivellintä ja MUSin Mixing Liquidia käyttäen. Silmän sisänurkassa on NYXin Jumbo kynää (sävy Milk) tuomassa valoa. Yläripsillä Maybellinen Lash Sensational ja alaripsillä essencen Lash Princess.


Tässä vielä hassusti rajattu kokonaiskuva meikistä. Käsissä ei ihan riitä pituus 50mm:llä obtiikalla kuvattaessa. Meikkipohja on sekoitus Lumenen Bright Now BB:tä ja Maybellinen Fit Me Matte+ Porelessia. Niin ja tuon kombon alla pohjustajana The Ordinaryn High Adherence Silicone Primer. Sitten tietysti muut perusjutut kuten puuteri (Maybelline Matte Maker), poskipuna essence (se viidakkokuvioinen, jonka nimeä en nyt saa päähäni), arskapuuteri ja highlighter (Lumenelta molemmat)

Huulipuna on torstaina esitellyistä elfeistä Wine.


Joko ootte ehtinyt nauttia auringonpaisteesta?

4 kommenttia:

 1. Onpa nätti meikki:) Huulipunan sävy todella hyvä:)

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki, näyttää aika paljon omalta turvameikiltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on mun mielestä semmoinen meikki joka sopii lähes joka tilanteeseen :)

   Poista