torstai 2. maaliskuuta 2017

Helmikuun ostokset

Kuukausi on vaihtunut uudeksi ja nyt voikin ynnäillä taas kuukauden aikana kertyneen kosmetiikkaläjän yhteissumma.


Taisi olla helmikuun ensimmäinen päivä, kun kävin ostamassa Lorealin Infallible Fixing Mistin. Tämä maksoi 10,90.


Ensimmäisen palkan kunniaksi uudistin ihonhoitorutiineja ja tein tilauksen Bearelille. Ostosten yhteissummaksi tuli 46,20.


Heräteostoksenä essenceltä Camouflage 2 in 1 Make-up & Concealer. Kerrankin satuin löytämään tämmöisen oikeassa sävyssä, niin olihan se pakko ostaa. Ja tämä onkin ollut todella positiivinen yllätys: peittävä, kestävä ja sävy on juuri sopivan vaalea ja kellertävä! Hinta vain 4,69.


Päätin antaa Maybellinen Lash Sensationalille uuden mahdollisuuden. En siis ekalla kerralla pitänyt tätä mitenkään kummallisena ja jos totta puhutaan, ei tämä oikein vieläkään vakuuta. Ihan ok, mutta ei yhtään niin hyvä kuin Push Up Drama ;) Tämä oli tarjouksessa 10,90.


Loput onkin sitten melkeinpä perusjuttuja. Rexonan suihkarit oli Tokmannilla tarjouksessa 2kpl/3€. Nivean silmämeikin poistaja 4,79, dödö 2,90 ja Maybellinen kulmakynä 6,10.


Garnierin hoitis 2,68 ja..


Cienin shampoo 1,65.

Lisäksi maksoin jo joulukuussa tilatun ja vasta helmikuussa saapuneen ihon neulauslaitteen. Se maksoi peräti yhden euron! :D

Yhteensä helmikuun ostokset tekivät siis: 94,81

Tammikuuhun verrattuna summa melkein tuplaantui ja suurin syy siihen oli Bearelin tilaus. Helmikuussa myös loppui todella paljon tarpeellisia tuotteita, jotka oli pakko korvata uudella.

6 kommenttia:

 1. Pidän Essencen Camouflage -meikkivoiteesta sen hyvän kestävyyden ja peittävyyden ansiosta, mutta itselleni sopivaa sävyä en ole erittäin suppeasta sävyvalikoimasta löytänyt. Käytän sitä kuitenkin sekoittelemalla "cocktaileja" muiden meikkivoiteiden tai "hehkuvoiteiden" kanssa, niin ihan kivasti on toiminut niinkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua hämmentää, että toi vaalein sävy oli mulle täysin sopiva, kun yleensä halvemmissa merkeissä vaaleat sävyt on liian tummia ja/tai pinkkipohjasia :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mulle tämä oli kyllä melkoista törsäystä :D

   Poista
 3. Paljon tuttuja tuotteita ja omia suosikkeja, mutta tuo vedenkestävä Maybelline ei toiminut mulla yhtään niin hyvin kuin se tavallinen versio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, sekös se taika onkin? :D Mä kun olen ihmetellyt, että miten kaikki tykkää tuosta Lash Sensationalista niin paljon, kun mulla se ei tee juuri mitään muuta kuin erottelee :D

   Poista