torstai 23. helmikuuta 2017

The Ordinary

The Ordinaryn tuotteita on alkanut viime päivinä putkahdella blogeissa esille, joten en sen enempää ala selostamaan tuotteiden ideologiaa, vaan suosittelen tutustumaan esim. Maitan ja Hennan blogiteksteihin.

Ajattelin itse mennä ihan suoraan asiaa ja esitellä tilaamani tuotteet.


Kuulin ensimmäisen kerran The Ordinarystä joskus ehkä viime syksynä, kun Wayne Goss niistä ensimmäisen kerran mainitsi. Mietin jo silloin, että tuolla hinnalla näihin täytyy jossain vaiheessa tutustua. Tuotteethan on ihan naurettavan halpoja ja kalleinkin tuote taitaa olla jotain 15 punnan paikkeilla.

Tilasin tuotteet Victoria Healthistä. Toimitus oli kohtalaisen nopea, tosin tuotteiden suuren kysynnän vuoksi jouduin pohjustajaa odottamaan noin viikon kauemmin.

High-Adherence Silicone Primer ei nimestään huolimatta tunnu samanlaiselta kuin monet muut silikonipohjustajat. Tämän koostumus on enemmänkin geelivoidemainen. Toki siinä on semmoinen pieni liukkaus, mutta esim. Maybellinen Pore Eraserin kanssa tuntumassa eikä ulkonäössä ole mitään samaa!


Meikki liukuu pohjustajan päälle todella "smoothisti". En kyllä sanoisi, että tämä mitenkään erityisen hyvin pitäisi esim. rasvoittuvan ihon kiillottomana normaalia pidempään, mutta vaikka iho alkaakin liejuuntumaan päivän aikana, niin meikki pysyy silti siitä huolimatta hyvän näköisenä. En nyt tiedä olenko Waynen kanssa samaa mieltä siitä, että tämä on maailman paras primer, mutta ainakin hintaansa nähden erittäin hyvä, enkä pitäisi yhtään hulluna ajatuksena, että tilaisin tämän ensimmäisen kappaleen loppuessa toisen heti tilalle. Hinta kun on todellakin vain 3,90 puntaa.

Merkin tuotteisiin voi olla melko hankala lähteä tutustumaan, koska niiden nimissä ei selvästi kerrota niiden funktiota. Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2 % ei ehkä peruskosmetiikankäyttäjälle kerro mitään. Tuote sisältää siis ihoa kirkastavaa c-vitamiinia ja hyaluronihappoa, joka on tunnettu kosteuttavista ominaisuuksistaan.

Vasemmalla pohjustaja, oikealla c-vitamiini seerumi

En tiedä voinko täysin antaa kunniaa tälle tuotteelle, mutta ainakin pari viime viikko iho on ollut paljon kirkkaamman ja tasaisemman sävyinen kuin aikaisemmin. Olen kylläkin ottanut useamman uuden tuotteen käyttöön, joten niilläkin on varmasti ollut vaikutusta.

Tässä on jännä hieman rakeinen sormituntuma, minkä huomaa, kun tuotetta hieroo ihoon. Rakeisuus johtuu hyaluronihaposta, joka on tuotteessa kuivatussa muodossa. 

Tällä seerumilla on yksi hyvin erikoinen ja ehkä hieman häiritseväkin ominaisuus, tämä nimittäin saa ihon haisemaan samankaltaiselle kuin itseruskettavien DHA. Haju kylläkin laimenee, kun kasvot pesee aamulla, mutta olen kyllä välillä huomannut hajun leijailevan nenään vielä myöhemminkin päivällä.


Oletko ehtinyt The Ordinary hypeen mukaan?


12 kommenttia:

 1. En ole vielä mutta koko ajan seurailen blogipostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut mielenkiintoista lukea mitä muilla on sanottavaa näistä :)

   Poista
 2. Minäkin menin ja tilasin Ordinaryn retinol -emulsiovoiteen, hyaluronihapposeerumin ja niacinamideseerumin (aina yhtä vaikea sana). Testailut on vasta alkutekijöissään, joten en vielä osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta ehkä jaata kuitenkin enemmän;)
  Täytyy varmaan jossain vaiheessa tutustua tuohon C-vitamiiniseerumiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiinnostaa myös ne retinol/retinoid-tuotteet :)

   Poista
 3. Olen aloittanut Advanced Retinoidin testaamisen, joka vaikuttaa hyvältä. Mulla on myös tuo Vitamin C juttu, jota voisi alkaa myös testailemaan. Hauska nähdä onko The Ordinaryn kehut ansaitut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua jos tuotteet on kauttaaltaan toimivia, niin niitä on mukava jatkossakin tilailla :)

   Poista
 4. Öyh, mulle olis itsarin haju melkein ylitsepääsemätön asia. :D Jännä, mistähän se tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä. Ei se onneksi ole ihan samanlailla vahva kuin itsareissa, lähinnä pöllähtää nenään, jos vaikka kädellä pyyhkäisee ihoa. :D

   Poista
 5. Yleensä en hurahda nopeesti mukaan uusiin juttuihin mut tää on kyl alkanu kutkuttaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kieltämättä mielenkiintoisia :)

   Poista
 6. En ole vielä ehtinyt edes siihen pisteeseen, että olisin päässyt merkin nettisivuille :D Mutta jossain vaiheessa täytyy kyllä tutustua tarkemmin! :)

  VastaaPoista