tiistai 7. helmikuuta 2017

L'oréal Infallible Fixing Mist


No nyt hei on kuulkaas on tehty semmoinen suihke kaikille rasvanaamoille, että oksat pois! Eikä edes rasita kukkaroa liikaa.

Bongasin tämän ekaa kertaa luultavasti ihan kaupassa seisoskelemassa ständillä ja mietin, että tuohon voisi olla kiva tutustua. Sitten luinkin siitä kovasti ylistäviä kehuja ja pakkohan se oli saada! Eikä muuten ole tarvinut katua.

Pullon pohjalla on puuteripartikkeleita, jotka saa pulloa ravistamalla sekoitettua suihkeen sekaan ja sitten vaan point and shoot. Kuvista poiketen pullon saa ostettua ihan täytenä, en vain malttanut odottaa käyttöönottoa niin, että olisin saanut siitä kuvat ennen kuin otin sen käyttöön.


Vaikka pidänkin siitä, että suihke vie liiallisen puuterisuuden kasvoilta, niin silti ykköstoive meikinkiinnityssuihkeelta mulla on tietysti se, että se nimenomaan kiinnittää meikin ja saa sen kestämään pidempään - ja tämähän toden totta tekee sen! Joo, tokikaan niiden puuteripartikkeleiden vuoksi ihon pinnasta ei ehkä tule hehkuvan kuulasta, mutta meikki pysyy rasvaisellakin naamalla yllättävän hyvin!

Mulla on niin rasvoittuva iho, etti mikään mahti maailmassa pidä sitä koko päivää kiillottomana, mutta jos vielä seitsemän tuntia meikkauksen jälkeen iho näyttää todella hyvältä ja pientä kiiltelyä on havaittavissa vain otsalla, niin pakkohan se on myöntää, että tuote toimii. Normaalistihan olen jo muutamassa tunnissa ihan liejuinen.

Tällä voi myös parannella meikin ulkonäköä päivän aikana blottailemalla ylimääräiset rasvat ja suihkimalla tuotetta kasvoille, jolloin ihosta saa taas mattaisemman.


Joko olet Fixing Mistin ehtinyt testata?

13 kommenttia:

 1. Minunkin pitää varmaan kokeilla tätä, koska niin harva kiinnityssuihke on toiminut minulla, että alkaa jo kyllästyttää, mutta jospa tämä tepsisi;) Referenssit ovat ainakin hyvät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata. En osannut uskoakaan, että tämä toimis niin hyvin kuin se on ainakin tähän mennessä pelittänyt :)

   Poista
 2. Tämä on kyllä mainio tuote ja tuoksukin on miellyttävä :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on tosi hyvä! Ostin viime viikolla suihkeen testiin ja ihastuin heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin vähän skeptinen aluks, mutta tämä kyllä vakuutti heti ekalla kerralla :)

   Poista
 4. Mulla on pullo, mutta en ole vielä kokeillut, vähän epäilyttää, että kuivattaako korppuihoa liikaa, mutta sen näkee sitten kokeilemalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei kyllä tunnu mulla yhtään kuivattavalta, niin en osaa sanoa miten kuivaihoisella toimii. Mutta tosiaan kokeilemalla selviää :)

   Poista
 5. Tää kuulostaa ihanalta mutta veikkaan olevan omalle iholleni liian kuivattavan, kiitos alkoholin :P Oon käynyt kaupassa vakoilemassa tätä nimittäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voisi toimia kuivaihoisella niinä päivinä, kun meikin täytyy kestää koko päivän, mutta ei ehkä päivittäisessä käytössä :)

   Poista
 6. En ole kokeillut mutta kyllä tästä on pelkkää posia kuultu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ole yhtään soraääntä vielä kuullu/lukenu :)

   Poista