torstai 9. helmikuuta 2017

Lacoste Pour Elle L.12.12 Sparkling EdT

Todella harvoin käy niin, että tuoksua kaupassa suihkiessa on loppupäivä oltava nenä ranteessa kiinni nuuhkiessa tuota tuoksua. Mulle on käynyt kahdesti näin. Ekalla kerralla kyseessä oli Hilfigerin tuoksu ja toisella tänään esittelyssä oleva Lacosten Pour Elle Sparkling. Tämähän ei suinkaan ole aivan uusi tuoksu, vaan tämä tuli kahden serkkunsa (Natural ja Elegant) kanssa myyntiin muistaakseni viime kesänä/keväällä. Kokoelman sanotaan saaneen inspiraation Lacosten vekitetyistä tennishameista.


Viime kesänä itsekin tähän tutustuin ja tosiaan se oli rakkautta ensi nuuhkaisulla. Jos on koskaan käyttänyt Lushin American Cream -hoitoainetta, voi huomata jotain todella samaa näiden kahden kesken. Ja jos ei pidä makeista tuoksuista, kannattaa pysyä tästä erossa, koska Sparkling on hattaraa ja leivoksia ja kaikkea herkullisen makeaa.

Ensituoksussa on mandariinia, karhunvatukka ja punaista omenaa mausteisella vivahteella. Sydäntuoksussa sykkii macaron-leivokset, hattara ja kielo. Pohjatuoksua pehmentää myski, vetiver, patsuli ja cashmeran.

 
Pulloa koristaa hauska yksityiskohta, joka on tuttu etenkin Lacosten pikee-paidoista: krokotiili kangasmerkki.

Vaikka mun tekisikin kovasti mieli käyttää tätä joka päivä, koitan silti malttaa mieleni, jotta yhdistäisin jatkossakin tähän tuoksuun kesän ja auringon paisteen. Makeutensa puolesta tämä onkin mun mielestä enemmän kesätuoksu.


Oletko Sparkling, Elegant vai Natural? ;)

4 kommenttia:

 1. Jos pitää valita niin Elegant, tuoksusta en tiedä, en ole muistaakseni haistellut näistä yhtäkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jäänyt nuo kaksi muuta nuuhkimatta, vaikka nekin kiinnostaa :)

   Poista
 2. American cream mainittu! Täytyy siis käydä nuuhkaisemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ekan kerran tätä nuuhkasin, niin tuli kyllä niin vahva flashback siihen kun mulla joskus oli AC :D

   Poista