perjantai 24. helmikuuta 2017

DIY Metal Lips

Metallista kiiltoa antavat huulipunat taitaa olla se seuraava THE JUTTU mattapunien jälkeen. Milani muunmuassa on ehtinyt jo metallivillitykseen mukaan, ja nimesinkin viime vuoden parhaaksi Milanin Amore Mattalics -huulipunan. Mutta metallista punaa ei tarvitse välttämättä ostaa erikseen, jos vain itsellä on sopivan sävyinen metallista hohdetta antava luomiväri.


Laita ensin pohjalle mikä tahansa huulipuna. Punan koostumuksella ei niinkään ole väliä. Sitten valitset itseäsi miellyttävän luomivärisävyn, joka käy alla olevan punan kanssa yhteen. Töpötä luomiväri huulipunan päälle sormella et voilà!

Loppullinen sävy voi olla melkein mitä tahansa luomivärin ja huulipunan sävystä riippuen.


Mulla on näissä kuvissa pohjalla Rimmelin Lasting Finish huulipuna sävyssä Alarm, joka kylläkin kuvien ottohetkellä oli jo aamupäivän ehtinyt olla huulilla, mutta toimi silti oikein hyvin. Sen päällä töpöttelin Makeup Revolutionin Flawless -paletista Red Nightsia. Se kyllä vähän epäilytti, että mahtaakohan tuo olla tarpeeksi metallinen sävy, mutta lopputulos kyllä yllätti itsenikin ihan positiivisesti!


6 kommenttia:

 1. Oon jotenkin hirveen huono käyttämään sen suuremmin huulimeikkejä mut hitto vie pitäs kyl petrata! Huuliin saa niin upeen erilaisia lookkeja ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en arkena juurikaan mitään huulirasvaa ihmeellisempää laita, vaikka toki tykkäisin aina olla punaisilla huulilla. Tummat sävyt vaan tuppaa olemaan melko työläitä ihan arkielämässä :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tällä kikalla saa tehtyä kyllä vaikka mitenkä villejä sävyjä :D

   Poista
 3. Upeat punahuulet! Pitääkin kokeilla tätä niksiä :)

  VastaaPoista