torstai 19. tammikuuta 2017

Sitruksen tuoksua

Hengissä ollaan! Onnistuin sitten saamaan influenssatartunnan ja koko viime viikon loppu menikin maatessa. Pääsin onneksi tällä viikolla palaamaan takaisin kouluun, vaikka ärsyttävä yskä onkin vielä jatkunut. Jospa sekin kohta alkaisi nujertumaan.

Mulla kävi vihdoin hyvä munkki viime syksynä, kun ensin voitin Fannin blogin arvonnassa ja sitten vielä Better Nail Day -blogin joulukalenteri arvonnassa. Ja mikä hauskinta, molemmista arvonnoista tuli tähän postaukseen sopivaa materiaalia.


BND:ssä oli arvottavana L'Occitanen Verveine -tuotepaketti, johon kuului käsisaippua ja -voide. Verveine (tai Verbena) on mun ehdoton suosikki tuoksu L'Occitanelta ja olikin ihan mahtavaa, että voitto osui nyt kohdalle. Nämä tuoksuu vaan niin älyttömän hyvälle! Jos pidät raikkaasta sitruunaisesta tuoksusta, niin tämä sarja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Mulla kuluu käsisaippuaa todella paljon, enkä siksi itse tohdi maksaa siitä paria euroa enempää. Jos taas haluaisin käsisaippuaan satsata, olisi tämä varmasti niitä tuotteita, joihin roposeni laittaisin.

Verbena käsivoide sen sijaan voisikin olla semmoinen, jota ostaisin itsekin, sillä tässä toki myös jatkuu ihana sitruksinen tuoksu, mutta voide on sopivan kevyttä, että sitä voi käyttää myös päiväaikaan ilman pelkoa limaisista käsistä. Kevyydestään huolimatta se tuntuu hyvin kosteuttavalta.


Fannin arvonnasta sain Lushin Refresher -shower jellyn, joka on aurinkoisen keltainen väritykseltään kevyesti kimaltava. Tuoksu on myös ehtaa sitruunaa! Shower jellyt on helpointa käyttää siten, että lohkaisee pienen palasen pesupuffiin tai -sieneen ja hankaa tuotteen sitä kautta ihoon. Silloin sen saa vaahtoamaan paremmin. 240 gramman jelly onneksi kestää käytössä, joten tästä on iloa pidemmäksi aikaa.


Ostin ennen joulua Marks & Spenceriltä Lemon Verbena käsisaippuan. Tässä ei tuoksu yllä ihan aiemmin mainittujen tuotteiden tasolle, mutta onneksi tässäkään tuoksu ei mene sentään vessanpuhdistuslinjalle. Pumppu on hieman kökkö, eikä yhdellä pumppauksella ulos tule kunnolla saippuaa, mutta muutoin olen tykännyt tästäkin.


Pidätkö sitruunaisista tuoksuista?

6 kommenttia:

 1. Pidän kunhan se on sellainen aito, eikä tuoksu vessanraikastimelta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vessanraikastin sitruuna ei ole kyllä erityisen hyvä tuoksu, varsinkaan kosmetiikassa :D

   Poista
 2. Minusta sitruunan tuoksu antaa aina raikkaan ja puhtaan säväyksen. Käsisaippuassa se on mitä parhain tuoksu:) Itsekään en raaski maksaa saippuoista kovin montaa euroa, koska sitä kuluu todella paljon;)

  VastaaPoista
 3. Sitrukset ovat mun suosikkeja jopa niin paljon, että joskus ostan vain jotain muuta tuoksua ihan sen takia, etten hankkisi taas sitruunaa :D

  VastaaPoista