tiistai 6. joulukuuta 2016

Yllättävän hyvä yhdistelmä

Hyvää itsenäisyyspäivää! Juuri kun ehdin iloita, että työläimmät viikot alkaa olemaan takanapäin, niin sain tietysti jostain flunssan, joka on taas verottanut blogipostausten työstämistä, kun ei vain ole jaksanut tehdä mitään.


Mutta jottei blogiin tulisi taas pidempää taukoa, päätin tänään vähän ryhdistäytyä ja kertoa yllä näkyvästä yhdistelmästä, joka on ollut oman meikkipohjan teon kulmakiviä viime viikkoina. Ehdin jo kesällä lyttäämään NYXin Pore Filler -pohjustajan, mutta ongelma olikin sen käyttämisessä Avonin Magix -pohjustussuihkeen kanssa. Niiden yhteistyö ei vain toiminut, mutta nyt olen taas palannut käyttämään Pore Filleriä menestyksekkäästi.

Tykästyin jo viime talvena Lumenen Bright Now Vitamin C BB-voiteeseen. Se tuntuukin toimivan mun rasvaisella iholla paremmin talvella, vaikka sävyltään sopisikin paremmin kesään. Lisään joukkoon hieman Maybellinen Fit Me -meikkivoidetta, jotta saan sävystä iholleni paremmin sopivan. BB-voide yksinään ei levity iholle kovin hyvin, varsinkaan käsin levitettynä, mutta Pore Fillerin kanssa ihosta tulee todella tasainen eikä ihohuokoset korostu.


Olen tosiaan tämän kombon levittänyt kasvoille käsin, vaikka olenkin vannoutunut sivellinten käyttäjä. Sormin levitettynä meikkipohja on yleensä saanut nenän jättimäiset ihohuokoset pomppaamaan silmille, mutta nyt sitä ongelmaa ei ole ollut. Meikki on myös pysyny siedettävänä mun rasvaisella iholla, vaikka tässä yhdistelmässä ei olekaan juuri muuta mattaavaa, kuin pieni tippa tuota Fit Me:tä (joka muuten ei ole edes maailman paras rasvoittuvan ihon meikkivoide).

Niin ja mikä parasta: likaisia siveltimiä ei ole kertynyt nyt yhtään niin paljon, kun on skipannut yhden sivellinosuuden meikinteossa.


Suositko sivellinta vai käsiä meikkipohjan levityksessä?


2 kommenttia:

  1. Käytän aina Sigman kabukia. Tuntuu että sormin ei kykene ja sitä meikkivoidetta on kynsien alla. Yyyh. Mulla on tuo Pore Filler vielä kokeilematta, jostain syystä vaan jemmaan sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkät kynnet onkin varmasti haasteelliset sormin levittäessä :D Mulla alkaa olemaan taas kohta uuden pohjustajan osto edessä.

      Poista