maanantai 7. marraskuuta 2016

Soothing Clay Mask


Helsingin reissulla ehdin käydä pyörähtämässä Forumin H&M:llä, josta ostin kuvissa näkyvän Soothing Clay Maskin. Tarjolla oli myöskin kuoriva naamio, mutta koska semmoinen jo kylppäristäni löytyi, niin päädyin tähän euron halvempaan rauhoittavaan naamion.

Kaoliini- ja bentoniittisavea sisältävä naamio on jauhemaisessa muodossa ja jauhe on somasti vaaleanpunaista! Valitettavasti ehdin heittää pois pahvipakkauksen, jonka sisässä purnukka tulee, enkä tajunnut katsoa lukeeko pakkauksessa käyttöohjeita naamiolle. Tätä oli jossain vaiheessa H&M:n verkkokaupassakin myynnissä, mutta ei tietenkään enää siinä vaiheessa, kun olisin halunnut katsoa näkyykö netissä ohjeita naamiolle. Purnukka kun ei kerro muuta kuin, että se sisältää kasvonaamioainekset.


Mutta ei onneksi tarvitse olla Einstein tietääkseen, että jauheeseen sekoitetaan vettä, jotta jauheesta muodostuu savinaamio. Sekoitussuhde on about 1:1. Olen kipannut jauhetta ensin kädelle ja kipannut vettä sen verran mukaan, että naamiosta tulee tasainen seos, ei liian kokkareinen eikä liian litku.

Sitten vain naamio iholle tasaiseksi kerrokseksi. Tämä alkaa kuivumaan lähes heti levityksen jälkeen ja olenkin antanut sen olla iholla niin kauan, kunnes naamio on täysin kuivunut.

Iho on käytön jälkeen ollut heleä ja puhdistuneen näköinen, eikä se ole kiristellyt kuivuudesta.

Olen aiemminkin kehunut H&M:n uudistunutta kosmetiikkakokoelmaa, ja tämä kyllä vahvistaa käsitystäni sarjan hyvyydestä.


Oletko testannut H&M:n ihonhoitotuotteita?


(Soothing Mask 4,99 ja Exfoliating 5,99)
Inci kokonaisuudessaan: Kaolin, Bentonite, Mica, Allantoin, Water (Aqua), Red Iron Oxides

4 kommenttia:

 1. En ole testannut, enkä meikkejä, mutta varmaan pitäisi. Ikinä ei vaan HKI käydessä ole aikaa käydä hypistelemässä, enkä viitsi netistä näitä sokkona tilata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata. Joukossa on todellisia helmiä :)

   Poista
 2. Käytän vakituiseen HM:n silmänrajauskyniä ja luomivärejä (niitä yksittäisiä nappeja). Minusta ne ovat varsin hyviä. Ihonhoitotuotteita en ole kokeillut kuin yhden yksittäispakatun kasvonaamion verran, eikä se vakuuttanut. Tuo jauhojuttu voisi olla ihan eri maata. Pitääpä tsekata, kun seuraavan kerran pyörähdän HM:ssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus Ruohonjuuresta ostettu samankaltainen jauhemaisessa muodossa oleva naamio, josta en niin paljon tykännyt. Mutta tämä on tosi kiva :)

   Poista