torstai 3. marraskuuta 2016

Mattely in Love with Milani


Milanin Amore Mattalics nestemäinen huulipuna on hands down paras nestemäinen puna, jota olen testannut! Harmi, että ehdin tehdä Ride or Die -haasteen, ennen kuin sain tämän punan hyppysiini, koska tuossa haasteessa mainittu Kat Von D:n mattapuna ei vedä tälle vertoja yhtään.

Puna tuoksuu herkullisen kinuskiselle. Se kuivuu huulille nopeasti eikä jää tahmeaksi. Tämä myöskin pysyy älyttömän hyvin, siitä todisteena eräskin pizzansyöntikerta, joka aiheutti vain pientä kulumista suupielistä. Monilla nestemäisillä mattapunilla on tapana alkaa ruman näköisesti kulumaan huulten sisäosasta. Sitäkään ongelmaa mulla ei ole Mattalicsin kanssa ollut.


Tilasin oman yksilöni sävyssä Mattely in Love, joka on luonnossa ihan mielettömän upea, mutta todella haastava kuvata. Sävyjä on yhteensä kuusi ja tämä onkin ehkä tuotteen ainoa huono puoli. Mitään kovinkaan laajaa väriskaalaa ei siis ole saatavilla.

Milanin tuotteet on nyt vielä 4.11. asti elevenillä tarjouksessa -20%, joten kipin kapin ostoksille!

6 kommenttia:

 1. UPEA sävy! Niin joulupuna kuin olla ja voi, olen tässä kovasti miettinyt joulupunaa jouluksi itselleni ja tämä voisi kyllä on olla se. <3

  VastaaPoista
 2. On kyllä upea punainen. Mun tekisi mieli testata jotain nestemäistä mattapunaa, joten on mukava kuulla että tämä kesti myös hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä tosiaan kestää ja tuntuu miellyttävältä :)

   Poista
 3. Tässäpä ihan Oikea Punainen:)
  Jos käyttäisin nestemäisiä punia, tähän kallistuisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaikka, joskus päädyt nestemäisiin puniin, niin pidä tämä ehdottomasti mielessä :)

   Poista