maanantai 31. lokakuuta 2016

Tigerin munat

Suosin lähes täysin halvempaa kosmetiikkaa, koska a) rahan puute ja b) edullisemmissakin tuotteissa on loistoyksilöitä, ihan niinkuin selen puolellakin on toimimattomia tuotteita. Toki edullisemmissa tuotteissa huteja tulee vastaan useammin. Onnistuinkin törmäämään yhteen hutiin tai oikeastaan kahteen hutiin, jotka edullisella hinnallaan houkutteli ostamaan.


Kun olin matkalla Helsinkiin I love me -messuille, vaihdoin bussia Tampereella ja siinä olikin sopiva hetki käydä pyörähtämässä Tigerissa hypistelemässä tuotteita. Silmiini osui meikkimunapakkaus, joka sisälsi kaksi eri kokoista munaa. Hinta oli huokea 5 euroa ja munat vaikuttivat puristelutestin perusteella erittäin pehmeiltä. En kuitenkaan vielä siinä vaiheessa ostanut munapakkausta, vaan vasta kotimatkalla kun kävin taas Tigerissa.

Ensi vaikutelma antoi odottaa paljon. Korkkasin ensin pienemmän munan, joka on muuten ehkä pehmein meikkisieni ikinä! Tällä seikalla on puolensa ja puolensa. Sieni on uskomattoman helppo saada puhtaaksi käytön jälkeen, mutta meikkipohjasta tämä tekee melko pakkelimaisen ja epätasaisen.

Isompi muna onkin sitten oikeasti todella iso kun se on imenyt vettä sisäänsä. Meikkivoiteen levitys sujuu tällä paremmin, mutta pesu onkin sitten rasittavaa ja aikaavievää. Ekan kerran kun pesin tämän käytön jälkeen, en meinannut millään saada kaikkea meikkivoidetta munan sisästä pois ja vietin varmaan lähemmäs 15 minuuttia hinkaten tätä puhtaaksi. Se kostautuikin sillä, että munan pintaan tuli pari viiltoa.


Ei siis mitenkään erityisen positiivinen kuva jäänyt näistä. Halvalla voi onneksi saada hyvääkin, joten suosittelenkin tutustumaan vaikka tähän meikkimunaan.


Oletko tehnyt Tigerista hyviä löytöjä?

2 kommenttia:

  1. En ole kovinkaan usein Tigerissa käynyt, kun ei lähimaastossa eikä kulkureiteillä sellaista ole. Monesti olen kyllä miettinyt, että pitäisi mennä tutkimaan mitä kaikkea jänskää ja edullista sieltä löytyisi. Ehkä sekin kaunis päivä vielä tulee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä petollinen kauppa, kun tuntuu ettei koskaan voi lähteä tyhjin käsin pois :D

      Poista