maanantai 24. lokakuuta 2016

Super viikonloppu

I love me -messuviikonloppu on nyt onnellisesti takana! Voi olla, että ensi vuonna skippaan messut kokonaan. Täältä pikkukylältäon aina melko työlästä lähteä käymään Isolla Kirkolla, mutta onneksi saatiin mahdutettua muutakin ohjelmaa näiden muutaman päivän sisälle, kuin pelkät kauneusmessut.


Olin perjantaina heti aamusta liikkeellä Messukeskuksessa ja voin kyllä suositella perjantain aamupäivää messuihin tutustumiseen. Käytävillä oli suorastaan väljää ja jokaiselle pisteelle pääsi helposti tutustumaan, kun ei ollut hirveitä ihmismassoja tiellä. Tuntui, että hortoilinkin paikasta toiseen päämäärättömästi, kun oli niin paljon nähtävää ja hypisteltävää, ettei oikein tiennyt minne suuntaisi seuraavaksi.


Palladion ständillä pyörittelin tuotteita enemmänkin. Halvat hinnat ja uusi tuntematon merkki houkutteli testaamaan, mutta en sitten kuitenkaan päätynyt ostamaan mitään. Toivotaan, että tuotteita olisi tulossa myyntiin ihan kivijalkakauppoihinkin.

Pari tuntia jaksoin messuilla pyöriä perjantaina ja sitten päätinkin kipaista Helsingin keskustassa.


Illalla olikin sitten vuorossa hevostelua ystäväni ylläpitohevoisen kanssa. Melkein pääsin ratsaillekin, mutta Tintillä oli vähän omituinen päivä, joten oli parempi luopua siitä toiveesta.


Lauantaina suuntasin sitten avecin kanssa uudestaan messuttelemaan. Tällä kertaa porukkaa olikin liikkeellä huomattavan paljon enemmän. Olin perjantaina käynyt tuoksuttelemassa Sabé Massonin tuoksuja ja päättänyt hakea seuraavana päivänä yhden niistä itselleni, mutta pöydän ääressä olikin melkoinen ihmismassa enkä jaksanut sitten odottaa, että pääsisin lähemmäs, joten tuoksu jäi ostamatta. Säästyipähän rahat siinä kohdassa!


Siitä huolimatta messusaalis oli melkoisen valtava. Ostin mm. teetä, Mehronin meikinkiinnityssuihkeen, Dabban kukkaisveden, hiusklipsejä ja Treacle Moon -suihkusaippuan. Lisäksi sain bloggaajana Biozellilta ruhtinaalisen tuotearsenaalin testiin, ja Dermolta, Neutrogenalta ja Pien:ltä näytteitä.

Samaisella pisteellä, josta tuon suihkusaippuan ostin, oli myynnissä myös muutama theBalmin tuote ja olisi kyllä kovasti houkutellut ostaa Nude 'tude -paletti, mutta en mitenkään voinut järkeillä miksi olisin tarvinut uuden nude-paletin, joten en sitten ostanut sitä. Hinta tosin oli sillä paletilla vain 18 euroa, joten jäihän se kyllä hieman kaivelemaan. Muuten en mielestäni mitään superhyviä messutarjouksia bongannut.


Kun I love me:stä oltiin selviydytty, niin vuorossa oli vielä ex tempore Helsinki International Porsche Horse Show -iltaohjelma. Ja jos I love me:ssä oli ihmisiä, niin niin sitä oli myös HIHS:ssä myyntialueella, jossa välillä ei päässyt etenemään ollenkaan!

Meillä oli kyllä ihan huippupaikat, jossa pääsi näkemään tapahtumat hyvältä etäisyydeltä. Tunnelma jäähallissa oli muutenkin ihan erilainen, kuin jos olisi katsonut tapahtumaa telkkarista. Harmitti vain, etten ollut ottanut kameraa mukaan ja piti taaskin tyytyä puhelimella napsimaan kuvia.

Sunnuntaina olikin sitten kivaa lähteä kotimatkalle, kun oli ollut niin kiva ja tapahtumarikas viikonloppu takana.


Teitkö hyviä messulöytöjä?

4 kommenttia:

 1. Oi kunpa oisin voinut olla mukana.. :) Hieno messusaalis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi messut tulevat taas ensi vuonna, ehkä pääset sitten? :) Tuon enempää en varmaan olisi jaksanut raahata kotiin asti :D

   Poista
 2. Mulla meni theBalm ihan ohi, uusi nudepaletti olisi tullut tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vähän kyllä huomaamattomassa paikassa :/

   Poista