maanantai 17. lokakuuta 2016

Makeup Monday 30

Tämän kertainen Makeup Monday on viimeinen lajiaan, 30 on mukavan pyöreä luku, johon on hyvä lopettaa. Näiden tekeminen on ollut kivaa, mutta kun Smoky Saturdayt mukaanlukien jo 50 meikkilookkia on tullut tehtyä tässä noin vuoden aikana, niin kieltämättä uusien väriyhdistelmien ym. keksiminen on alkanut käymään haastavaksi. Erilaisten silmämeikkien esittelyt tuskin täällä blogissa loppuu kokonaan, en vain enää jatkossa tee tätä näin säännöllisesti.

Halusin tehdä tästä viimeisestä semmoisen, joka olisi vuodenaikaan sopiva, ja sisältäisi sävyjä, joissa itse viihdyn parhaiten.


Vuorossa siis violettia ja glitteriä! Aloitin ensin varjostamalla luomivaon Makeup Revolutionin Flawless -paletin sävyllä Red night (1). Lisäsin vielä hieman saman paletin Molton chocolatea (2) uloimpaan osaan luomivaosta. Red nightia pyyhkäisin myös alaluomelle. Yläluomella on Sleekin Originalista sävy Royal (3). Sisänurkassa hieman H&M:n Award Seasonia (4). Violetti glitteri on NYXin glitterpaletista, keskimmäinen sävy (5).


Rajasin yläluomen Avonin SuperSHOCK rajauskynällä. Irtoripset on Ardellin Baby Demi Wispies, jotka on pituudeltaan tosi hyvät, mutta jotenkin hankalammat asettaa paikoilleen kuin perus Demi Wispies.

Ensi viikolla sitten uudet kuviot!

8 kommenttia:

 1. Lila on yksi mun lemppariväreistä, mutta on jäänyt viime aikoina vähän vähemmälle käytölle. Nyt täytyy ottaa mallia tästä upeasta lookistasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se toimii kyllä loistavasti vihreiden silmien kanssa :)

   Poista
 2. Todella kaunis päätös tälle sarjalle. Oot ollut kyllä ahkera, meikki joka maanantai huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllähän nämä on vienyt mukavasti aikaa viikonlopuista :D

   Poista
 3. Lämmin ruskea ja kylmä lila säväyttää, wau <3

  VastaaPoista
 4. Kimaltava violetti on upea sävy. Itse käytän violettiä aina ruskeiden värien kanssa, mutta silti aivan liian harvoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varmaan monesti sanonutkin, että violetti on värikkäistä väreistä itselleni helpoin käyttää :)

   Poista