maanantai 10. lokakuuta 2016

Makeup Monday 29 + arvonnan voittaja!

Lipun I love me -messuille voitti nimimerkki Shokata! Olen laittanut sinulle sähköpostia aiheesta.

Mutta sitten päivän asiaan. Mulle on pikkuhiljaa herännyt semmoinen pieni joulunodotusfiilis, joka on ihan tervetullut. Muutamana viime vuonna en ole päässyt kunnolla joulufiilikseen, joten olen nyt ihan hyvällä omalla tunnolla antanut sen tulla. Ei siis varmaan ihmekään, että tälläkin kertaa piti saada kimallusta tähän silmämeikkiin. Päätin myös jatkaa vihreää teemaa tälläkin viikolla, kun bongasin Tokmannin poistokorissa essencen Gel eye pencilejä ja ostinkin itselleni yhden sävyssä 03 Urban Jungle.

Tuo kynä onkin osoittautunut suorastaan pomminvarmaksi, joka ei hievahdakaan ennen kuin poistaa sen öljypohjaisella puhdistusaineella. Sävy on mielettömän upea sinivihreä ja päädyinkin pohjustamaan sillä tämänkertaisen silmämeikin.


Kynän päälle töpöttelin Sleekin Original -paletin sävyä E10 (1). Luomivakoon käytin Makeup Revolutionin Iconic 2 -paletista harmaanruskeaa sävyä (2). Siirtymä E10 ja luomivakosävyn välillä ei ihan toiminut tällä kompolla, joten lisäsin vielä näiden kahden sävyn väliin MuRin paletista tummempaa ruskeaa (3). Silmän ulkonurkassa on Sleekin musta (4).


Halusin koko alaluomen pituudelle glitteriä ja lisäsinkin sitä tässä välissä (H&M:n irtoglitteri), mutta sen tehtyäni en enää tiennyt tekisinkö vielä silmän sisärajauksille jotain ja päädyinkin värittämään ne mustalla. Se teki kuitenkin glitterihommasta kovin irtonaisen. Musta olisi pitänyt laittaa ensin ja sotkea se alaripsien sekaan. Tai ehkä rajata alaluomet, jollain toisella sävyllä.


Päätin sitten photarilla testata miltä olisi näyttänyt, jos mustan olisi levittänyt alemmas. Ja noh, kyllähän tuo noin olisi toiminut paremmin.

Ripsillä on taas Maybellinen Push Up Drama, josta on tullut kyllä yksi ehdottomia omia suosikkeja. Millään muulla ripsarilla en ole saanut yhtä paljon tuuheutta kuin sillä!

8 kommenttia: